Divat

Fétis vagy divat? – A Fecske Budapest

A férfi alsóneműk kétségkívül a meleg pasik körében a legnépszerűbbek, a legtöbb márka kifejezetten őket célozza meg a kollekcióival. És azt nyugodtan bevallhatjuk, hogy egy szexi alsónadrágot viselő pasi nagyon sok mindent beindít bennünk, de a fantáziánkat biztosan.

Az elmúlt években egyre több típusú és fazonú alsóneművel találkozhattunk, és az is egyértelmű, hogy mára kialakult egyfajta fétis a szexi alsónadrágok körül. Nagyon sokan – köztük jómagam is – kifejezetten keresem azokat a darabokat, amelyek nem csak kialakításukban, de mintázatukban, szabásukban is valami egyedit és extrát tudnak nyújtani. Azt viszont bátran kijelenthetjük, hogy Magyarországon nem igazán vagyunk eleresztve a jobbnál jobb márkákkal, mert a meleg közönségnek szánt márkákat egyik hazai üzletben se találhatjuk meg, de még a magyar online shopok kínálatában sem. Így én is sokszor kényszerülök arra, hogy külföldről vásároljak.

 

 

A jég viszont megtörni látszik, ugyanis a tavalyi év végén jelent meg Magyarországon egy olyan férfi alsónemű márka, ami úgy gondolom, hogy minden tekintetben megfelel azoknak az igényeknek, amelyeket egy meleg pasi támaszt, amikor alsót vásárol.

A Fecske, ahogy a neve is jelzi, egy fazonnal, még pedig a slip, vagyis magyarul a fecskével lépett a piacra. A boxeralsók egykori fénykorában a fecske fazon bizony felért egy megszégyenítéssel, ugyanis ha valakiről kiderült az iskolában, hogy fecskét hord, és nem boxert, az könnyen gúnyolódások céltáblájával vált. Mára viszont nem csupán reneszánszát éli ez a fazon, de a legtöbb új stílus egyenesen a fecskéből indul ki.

 

 

A limitált darabszámú termékkel piacra lépett Fecske első és legfontosabb tulajdonsága, hogy kiemeli azt, amit ki kell emelni – elől és hátul egyaránt –, amiért kemény munkával megküzdöttünk, vagy amit éppen a természet megadott nekünk. A Fecske megnövelt elülső résszel rendelkezik, a combnál is kényelmes viseletet biztosít, és található benne egy apró, rejtett fenékformáló varrás is.

Egy alsónadrágnál pedig nem elhanyagolható szempont a kényelmen felül, hogy egész nap komfortos viseletet is jelentsen számunkra, ebben segít az ezüst nanorészecskékkel átszőtt bélés, aminek antibakteriális és szagsemlegesítő hatása van. Erre pedig a Fecske 40 mosásnyi garanciát is vállal.

 

 

Manapság egyre fontosabb a fenntarthatóság mellett a társadalmi felelősségvállalás azon formája, amely során a tudatos vásárlásunkkal előnyben részesítjük a hazai kisvállalkozásokat és támogatjuk a munkájukat. A Fecske ezért már a kezdetektől fogva hazai varrodában készül, és magyarok szorgos kezének köszönhetően lesz egy igazi hazai alsónemű márka.

Szerintem már az első kollekció után is büszkén kijelenthetjük, hogy végre Magyarországon is van egy olyan férfi alsónadrág márka, ami minőségében és stílusában is a külföldi darabok mellett is megállja a helyét. Azt pedig, hogy ez a fajta igényesség már fétis-e, vagy éppen divat, azt mindenki maga döntse el. Szerintem mindkettő.

 

 

A fecskéket keresd a Fecske hivatalos oldalán!

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb