Lifestyle

Férjhez ment Ricky Martin!

Az American Crime Story második évadának premiervetítésén derült ki, hogy tavaly a legnagyobb titokban férjhez ment Ricky Martin. A gyönyörű családjával nemrég még az Architectural Digest címlapján mosolygó énekes elmesélte, hogy szűk körben mondták el esküjüket, majd írták alá a papírokat. Így sajnos esküvői fotókkal egyelőre nem tudunk szolgálni.

Ricky Martin és párja, Jwan Yosef

Bár a 2016 őszén eljegyzett Ricky már tavaly is azt nyilatkozta, hogy legalább három napon át tartó lakodalmat szeretnének, erre egyelőre várni kell. Abban eltökéltnek látszanak, hogy idén sort kerítenek rá, a nehezebb kérdés inkább az, mi legyen a helyszín?

Mint ismert, Donald Trump utasítása alapján tavaly óta több muszlim országból is szigorúan korlátozott bejutni az Amerikai Egyesült Államokba. A döntés érinti Jwan Yosefet is, akinek családja jelentős része a mai napig Szíriában él, amely állam szerepel a listán. Ennek tudatában felmerült lehetőségként Svédország, Puerto Rico, vagy Spanyolország is, utóbbi országban Ricky Martinnak van családi kötődése.

Hogy hogyan ismerkedett meg annak idején a szerelmes pár? Cikkünkből megtudhatjátok!

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb