Színes

Férjhez ment Jason Gotay, a Gossip Girl színésze

Jason Gotay hivatalosan is házas ember! Az HBO Max Gossip Girl rebootjában Rafa Caparros karakterét játszó férfi hétfőn kötötte össze az életét régi barátjával és egyben színész kollégájával, Michael Hartunggal.

A két színész az NBC Peter Pan Live! című musicaljének forgatásán ismerkedett meg, körülbelül 8 évvel ezelőtt. Gotay az egyik elveszett fiút, Hartung pedig Snifflert játszotta.

 

 

View this post on Instagram

 

jasongotay (@jasongotay) által megosztott bejegyzés

 

Ahogy beléptem a stúdió liftjébe, üdvözöltem néhány barátomat” – emlékezett vissza Gotay arra, amikor először találkozott Michaellel. “Ahogy a liftajtó záródni kezdett, még egy fiú ugrott be, épp időben. Megfordultam, és megláttam a legszebb mosolyt, amit valaha láttam, ragyogó kék szemek kíséretében és olyan örömmel az arcán, ami bevilágította a szobát (nos, a liftet). Ő volt Michael, a fiú, akire azt mondták, hogy figyeljek, mivel volt egy közös barátunk, aki azt mondta, hogy együtt fogunk dolgozni a Pán Péteren. Kezet ráztam vele, és bemutatkoztam, izgatottan vártam, hogy megismerjem.

Michael olyan erős benyomást tett mindenkire, hogy nem tudtam nem vonzódni hozzá” – mondta Gotay arról, mi vonzotta őt Hartunghoz. “Nehéz figyelmen kívül hagyni valaki olyant, mint Michael. Pengeéles elméje van, erős munkamorálja, és mindig örömet és fényt visz a szobába.

 

 

Néhány hétig kettesben lógtunk, majd egy este elmondtam Michaelnek, hogy érzek valamit iránta, csak félek bevallani” – folytatta Gotay. “Még mindig lábadoztam az egy évvel ezelőtti fájdalmas szakításomból. Nem voltam biztos benne, hogy készen állok-e arra, hogy újra megnyíljon a szívem. De Michael türelmes volt velem, és nem gyakorolt nyomást rám. Biztonságban éreztem magam mellette, és emellett olyan boldoggá tett, hogy semmi más nem számított.

 

 

View this post on Instagram

 

jasongotay (@jasongotay) által megosztott bejegyzés

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb