Hírek

Férjhez ment a The Big Bang Theory – Agymenők sztárja

Ha valamivel nem vádolhatjuk Jim Parsons-t, az az, hogy elsiette volna a házasságot. A The Big Bang Theory – Agymenők című sorozat Sheldon Coopereként hírnevet és elismerést szerző színész több, mint 14 év után a hétvégén mondta ki a boldogító igent szerelmének, Todd Spiewaknak.

Az ünnepség annyira szűkkörű és bensőséges volt, hogy egyelőre még fotókat sem találni róla, azt azonban tudni lehet, hogy New Yorkban kötötte össze életét a két férfi.

Bár Parsons soha nem titkolta szerelmét, hivatalosan csak 2012-ben, egy interjúban bújt elő. Se előtte, sem azóta nem tapasztalt emiatt bármi negatívumot, rossz szót. Amikor 2014-ben őt és Toddot Inspirációs Díjjal tüntette ki a Meleg és Leszbikus Diákok Oktatási Hálózata, csak ennyit mondott: “Nem vagyunk aktivisták. Egyszerűen csak éljük az életünket.

Tavaly novemberben, amikor Jimék a 14-ik évfordulójukat ünnepelték, így emlékezett meg a nagy napról: “Kereken 14 évvel ezelőtt találkoztam ezzel a sráccal és ez volt a legjobb dolog, ami valaha történhetett velem, vetélytárs nélkül. Az egyik legnagyszerűbb ajándéka számomra, hogy soha többé nem viszel el karaokezni.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb