Hírek

Férfiakkal szeretne randizni a férfi átnevelő terapeuta

David Matheson, mormon és egyben átnevelő terapeuta kijelentette, hogy új értelmet talált az életében, és férfiakkal szeretne randizni.

Matheson egy 2010-es interjúban azt nyilatkozta, hogy nekik, átnevelő terapeutáknak az a feladatuk, hogy segítsenek a meleg férfiaknak megtalálni az utat, melyen elindulhatnak új életük felé – írja a Rawstory.

Most azonban egy privát Facebook-beszélgetésből, melyet a férfi a  Truth Wins Out elnevezésű, melegellenes, vallási csoportok ellen harcoló alapítójával folytatott, kiderült, hogy Matheson férfi partnert keres magának. Ennek ellenére azonban nem hagyja el mormon hitét, és egy pillanatra sem bánta meg múltját.

„Az az idő, amikor egy heteroszexuális házasság és az átnevelő terápiák vezetésének részese lehettem, igazi áldás volt számomra. Többnyire szeretettel és hálával emlékezek vissza ezekre az időkre, hiszen sok örömet okoztam ezzel másoknak. De nem fejlődtem többé és úgy éreztem, hogy kezdek haldokolni. Ezért döntöttem az új életem mellett, ami máris elindított egy fejlődési szakaszon. […] Nem játszottam meg magam az elmúlt években. Nem tagadom meg a múltban véghezvitt munkámat vagy a hitemet. És nem ítélem el a vegyes orientációjú házasságokat sem. Továbbra is támogatni fogom az emberek jogait, hogy saját maguk dönthessék el, hogyan válaszoljanak szexuális orientációjukra és identitásukra. Ezzel a szabadsággal én most egy meleg férfi útját választom.”

Previous post

Az LMBTQ támogató Kamala Harris is indul az amerikai elnökválasztáson

Next post

Elfogadták Trump transzfób törvényét