Hírek

Ferenc pápa az új világrend meleglobbiját tolja a vatikáni érsek szerint

A Svájci Gárda, a vatikáni pápai testőrség tagjai / fotó: Tenedos

 

Az olasz származású Carlo Maria Vigano befolyásos figura a Vatikánban. Az érsek 2011 és 2016 között az Egyesült Államokban volt pápai nuncius, és régóta Ferenc pápa egyik leghangosabb kritikusa. 2018-ban egyenesen lemondásra szólította fel, és azóta is kígyót-békát kiabál rá.

Most a katolikus Premier Christian News magazinnak adott interjújában nem mást állít, mint hogy a pápa „az új világrend homoszexuális lobbiját” támogatja, valamint engedélyezi a katolikus egyházban „az eretnekséget, a szodómiát és a korrupciót”.

„A katolikus egyház vezetői hitetlen zsoldosok, akik megpróbálják szétszórni a nyájat, és a bárányokat a kiéhezett farkasok elé vetnék. […] Ferenc pápa és a környezete szerint a szodómia nem olyan bűn, ami a mindenható Isten bosszújáért kiált, ahogy azt a katekizmus tanítja.”

Az érsek szerint sajnálatos, hogy Ferenc pápa szavai és tettei, valamint a környezetének megszólalásai arra utalnak, hogy folyamatban lehet a katolikus egyházban a homoszexualitás elfogadása. Vigano továbbá azt vallja, hogy a homoszexualitás legitimálása igazából „az új világrend hatása” lehet.

Májusban ugyanis az aláírói között volt annak a levélnek, amely szerint a koronavírus-járvány csak egy összeesküvés, amire hivatkozva a háttérhatalom „egy világkormányt” tervez felállítani.

 

 

Történelmi jelentőségű nyilatkozatot tervez kiadni az LMBTQ közösségről a Vatikán

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb