Hírek

Felvette, majd elbocsátotta az Apple a melegellenes lobbistát

Miután Jay Love-ról kiderült, hogy parlamenti képviselői pályafutása során több melegellenes megmozdulása is volt, az Apple múlt pénteken elbocsátotta.

Norris Green, Jay Love

 

Az egész ügy abból pattant ki, hogy az alabamai Etikai Bizottság tagjait felsoroló listán Love neve mellett az szerepel, hogy az Apple képviselőjeként vesz részt a munkájukban. Miután Tim Cook, a vállalat vezetője nemrég coming outolt, többen is kérdőre vonták, hogy mit keres egy köztudottan melegellenes személy a cég reprezentánsai között.

Jay Love – polgári nevén Julius Kenneth Love – 2003 és 2013 között töltött be különböző hivatali pozíciókat. Tízéves pályafutása alatt természetesen többször is felszólalt például az azonos neműek házassága ellen. Miután 2008-ban Kaliforniában engedélyezték a melegházasságot, egy kampányvideójában a következők hangzottak el: „Jay Love szembeszáll a liberálisokkal, és megküzd a jó ügyért. Megvédi a meg nem születetteket és a tradicionális házasságot.”

Az Apple több képviselője is megerősítette, hogy Love már nem dolgozik náluk, és hogy nem képviseli a céget. Love maga nem kívánta kommentálni a híreket.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin