Hírek

Felszólalt az átnevelő terápiák ellen az Imagine Dragons

A napokban zajlott le az idei Billboard Awards díjátadó gála, ahol a Legjobb rock előadó díját az Imagine Dragons vihette haza, ám köszönő beszédükben egy legalább ilyen fontos témáról is szóltak.

Amint a színpadra lépett és a mikrofonhoz jutott az együttes énekese, Dan Reynolds kihasználta lehetőségét, és felszólalt az Amerikai Egyesült Államok még mindig több, mint harminc államában működő átnevelő terápiák ellen – számol be róla a Pink News.

Arra szeretném felhasználni ezt a pillanatot, hogy elmondjam, még mindig harmincnégy állam van, ahol nem tiltja törvény az átnevelő terápiákat. Harmincnégy! És mindennek a tetejébe, az LMBTQ-lakosság 58%-a él ezekben az államokban. Ezen változtathatunk, de mindenkire szükség van, hogy figyelmeztessük államaink törvényhozóit, hogy védjék meg törvényeikkel az LMBTQ fiatalságot. Az átnevelő terápiák hatására a depressziós LMBTQ fiatalok száma megduplázódott, és megháromszorozódott az öngyilkosságok száma. Ezek a terápiák nem segítenek nekik, és ezen csakis együtt változtathatunk.

 

https://twitter.com/BBMAs/status/1123745770056892418

 

Previous post

Meleg elnökjelölt a Time legújabb címlapján

Next post

Meleg pingvinpárral gazdagodott Írország