Életmód

Félkézzel takarítottuk fel a lakást – pont, mint Freddie Mercury

Az egy dolog, hogy a házibuliban úgy érezted magad, mintha egy stroboszkópos, lassított videoklip főszereplője lennél, de megtaláltuk a tökéletes megoldást arra, hogy a romok eltakarítása közben is hasonló legyen a hangulat. Íme egy eszköz, amit imádni fogsz, és nem csak az erőteljes szívóteljesítménye miatt…

Szétgurult a konfetti? Kiömlött a habzóbor a szőnyegre? Foltot hagytak a járólapon a sneaker-ek? Kellemetlen erre ébredni egy buli másnapján. Ha nálad nem is jelenik meg egy dzsinn, pláne Freddie Mercury az ikonikus drag szerkójában, akkor is könnyűszerrel eltakaríthatod a party maradványait. A Philips persze talán nem pont erre gondolt, amikor megalkotta a szuperhősnek is beillő elnevezésű csodáját, a SpeedPro Max Aqua-t, de mi igyekszünk közel hozni hozzád az életérzést.

A három az egyben készülék, vagyis vezeték nélküli porszívó, felmosó és kézi porszívó amellett, hogy szupergyors, rendkívül alapos is. Az intelligens technikának köszönhetően egyszerre, az eszközök cserélgetése nélkül tudsz vele többféle házimunkát is elvégezni. Éppen ideális megoldás egy fejfájósan, akadozva induló másnap reggel esetében – és persze akkor is, ha egy egyszerű, lazulós hétvégén gyorsan túl szeretnél lenni a kötelező tisztasági körön.

Mivel minden tartozék azonnal kéznél van a készüléken, nem vicceltünk azzal, hogy félkézzel is abszolválhatod a mutatványt! Közben zenét válthatsz a Spotify-on, vagy összekeverheted az életmentő joghurtos müzlit is. Egyszerűen, egy mozdulattal válthatsz a felmosó és a porszívó fej között.

Ehhez a kényelemhez pedig olyan futurisztikus élmények is társulnak, mint hogy mágneses technikával csatlakoztathatod a vízzel feltölthető felmosóegységet, benyomhatod az AquaBoost funkciót, és sokkal alaposabban takaríthatsz ki a 360°-os szívófejjel. Sőt, a porzsák nélküli technológia szétválasztja a levegőt és a port, a LED-világítás pedig a legapróbb porszemeket is segít felderíteni a lakásban.

A Philips SpeedPro Max Aqua a megrögzött takarításkerülőkből is kihozza a patyolatfétist, ami nem is csoda, hiszen szinte játékos kihívásnak tűnik vele a lakás helyreállítása. Garantáljuk, hogy a mindennapokban sem lesz olyan sarka az otthonodnak, ahol megbújnak a porcicák, mert az utolsó mikroszennyeződés miatt is izgatottan fogod beindítani ezt a fancy kis szerkezetet.

 

 

Previous post

Világátlag felett fogadják el a magyarok a melegeket

Next post

Bújj te is szivárványba a #DressCodeChallenge kihívásban!