Hírek

Félig-meddig coming outolt egy német focista

Egy német labdarúgó a napokban névtelenül coming outolt a Rediten. Egy-két inofrmáció morzsán túl nem osztott meg túl sokat magáról, de azt elmondta, miért döntött úgy, hogy az anonimitásban marad.

A német harmadosztály egyik focistája a Redit kérdezz-felelek szekciójában coming outolt. A névtelenségbe burkolózott labdarúgó annyit árult el magáról, hogy 20 és 25 év közötti, van egy álbarátnője, férfival még sosem volt párkapcsolata és 9 ezer eurót keres havonta.

“Használok Grindrt és egyéb appokat, hogy találkozzak pasikkal, de nem teszek ki arcképet. És mindig fontos nekem, hogy kiderítsem, a srác mennyire szereti a focit. Ha igen, akkor nem találkozok vele” – mesélte el randizási szokásairól.

foci

Se a családja, se a csapattársai nem tudják, hogy meleg. Állítja, hiányzik neki a párkapcsolat: “Néha esténként nagyon vágyok arra, hogy valakivel együtt hajthassam álomra a fejem.”

Egyik hozzászóló kérdésére arra is kitért, hogy miért nem teljesen coming outol. “Természetesen gondolkodtam azon, hogy nem így névtelenül kellene. Biztos hatalmasat robbanna a médiában, és biztosan sok támogatást kapnék. De a szurkolók teljesen máshogy kezelnek minket, mint akik az első osztályban játszanak. És ezért sokkal nehezebb lenne nekem.”

Egy másik kommentelő a következőt írta neki: “Ha egy remek labdarúgó vagy, és jól csinálod a munkád, egyáltalán nem fontos, hogy meleg vagy heteró vagy.”

hirdetés
hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
hirdetés