Hírek

Felháborodtak a nézők a a férfi haditengerész és férje csókján

Egy floridai TV csatorna, a WJXT, több gyűlölködő üzenetet és telefonhívást is kapott, miután híradásában egy azonos nemű pár csókját mutatták meg a képernyőn.

December 21-én térhettek végre haza a haditengerészet tagjai hét hónap után, a családok és párok találkozásánál pedig természetesen jelen voltak a kamerák is. Így nem kerülhette el senki figyelmét sem a haditengerész, Bryan Woodington és férje, Kenneth Woodington csókja sem – írja a Pink News.

Bár a csatorna boldogan mutatta meg a pár romantikus találkozóját, a tv-nézők többsége nem osztozott a véleményükön, és ennek telefonon vagy kommenteken keresztül hangot is adtak.

„Azt hittem, ez egy ’családbarát ’ híradás.”

„Szomorú, hogy a csatorna olyan mélyre süllyedt, hogy egy csókolózó meleg párt mutat a híradásában.”

„Vajon most hány ember próbálja elmagyarázni a gyerekeinek, miért is láttak két csókolózó férfit? Undorító.”

Kenneth és Bryan Woodington azonban nem veszik magukra a gyűlöletet, hiszen csakis az számít nekik, hogy hosszú idő után végre újra együtt lehetnek. Bryan pedig meg is osztotta szemléletét, és azt, hogy miért is nem szomorította el őket túlságosan az idegenektől jövő ítélkezés:

„A nagymamám mindig azt tanította, hogy néhány embernek másféle élete van, és ők így élnek, így kell őket elfogadni, és kedvességgel és tisztelettel kell feléjük fordulni.”

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb