Életmód

Felfedte a biszexuális pornószínész, miért csak meleg filmekben szerepel

Izgalmas témát feszeget legújabb videóbejegyzésében az ismert amerikai pornószínész, Blake Mitchell. A fiatalember soha nem csinált titkot abból, hogy biszexuális és ezzel kapcsolatban szeretett volna eloszlatni minden félreértést és előítéletet.

A korábban már díjat is nyert Mitchell többek között elmondta, miért kizárólag melegpornót vállal: “A melegpornóban férfiként több pénz kereshető, mint a heteroszexuálisban. De utóbbinak azért sem akartam részese lenni, mert a mai napig vannak megkérdőjelezhető produkciók, ahol megalázóan bánnak valamely szereplővel. A melegpornó-filmek is tudnak károsak lenni, de a heterók között alig akad kivétel.

Hozzátette, hogy bár egyre több a női rendező, a női szereplőknek legtöbbször még mindig lealacsonyító, megalázó helyzeteket kell elviselniük.

Blake Mitchell

Magánéletével kapcsolatban elmondta, hogy a múltban, ha épp fiúval ismerkedett melegnek nézték, ha lánnyal, azt gondolták onnantól heteró. Elismerte, biszexuálisként megvan az az előnye, hogy könnyebben be tud olvadni a többségi, heteroszexuális társadalomba.

Azt azonban tagadja, hogy csak a pénzért vállal melegpornózást, hiszen jelenlegi párja is fiú – akit ITT mutatott be.

A teljes videó Blake szexuális orientációjáról és a melegpornózásról már megtekinthető YouTube-oldalán:

My sexuality

In this week’s episode, I talk about my personal experience’s as a bisexual man. I’m really hoping to start sharing more videos about my sexuality, and would…

hirdetés
Previous post

A pánszexuális lett 2018 egyik legkeresettebb szava

Next post

Családdá formálta a szomszédságot egy leszbikus pár zászlójának ellopása