Életmód

Felfedte a biszexuális pornószínész, miért csak meleg filmekben szerepel

Izgalmas témát feszeget legújabb videóbejegyzésében az ismert amerikai pornószínész, Blake Mitchell. A fiatalember soha nem csinált titkot abból, hogy biszexuális és ezzel kapcsolatban szeretett volna eloszlatni minden félreértést és előítéletet.

A korábban már díjat is nyert Mitchell többek között elmondta, miért kizárólag melegpornót vállal: “A melegpornóban férfiként több pénz kereshető, mint a heteroszexuálisban. De utóbbinak azért sem akartam részese lenni, mert a mai napig vannak megkérdőjelezhető produkciók, ahol megalázóan bánnak valamely szereplővel. A melegpornó-filmek is tudnak károsak lenni, de a heterók között alig akad kivétel.

Hozzátette, hogy bár egyre több a női rendező, a női szereplőknek legtöbbször még mindig lealacsonyító, megalázó helyzeteket kell elviselniük.

Blake Mitchell

Magánéletével kapcsolatban elmondta, hogy a múltban, ha épp fiúval ismerkedett melegnek nézték, ha lánnyal, azt gondolták onnantól heteró. Elismerte, biszexuálisként megvan az az előnye, hogy könnyebben be tud olvadni a többségi, heteroszexuális társadalomba.

Azt azonban tagadja, hogy csak a pénzért vállal melegpornózást, hiszen jelenlegi párja is fiú – akit ITT mutatott be.

A teljes videó Blake szexuális orientációjáról és a melegpornózásról már megtekinthető YouTube-oldalán:

My sexuality

In this week’s episode, I talk about my personal experience’s as a bisexual man. I’m really hoping to start sharing more videos about my sexuality, and would love to hear from you all! Comment below what questions you all have for me about bisexuality!!

FRA EU post inject banner
Previous post

A pánszexuális lett 2018 egyik legkeresettebb szava

Next post

Családdá formálta a szomszédságot egy leszbikus pár zászlójának ellopása