Színes

Feleségével az oldalán ünnepelte Golden Globe-ját Jodie Foster

Magyar idő szerint ma hajnalban került sor az éves Golden Globe díjátadóra, ahol többek között Jodie Foster is díjat nyert a The Mauritanian című, igaz történeten alapuló politikai thrillerben nyújtott alakításáért legjobb női mellékszereplő kategóriában.

A leszbikus színésznő – aki egyébként szexuális orientációjáról mindig is nagyon keveset beszél a médiának – feleségével, Alexandra Hedisonnal és közös kutyájukkal együtt várta az eredményhirdetést. A gálára a koronavírus járvány miatt online került sor, így a kanapéjük kényelméből izgulhattak, vajon 1989 és 1992 után ismét Golden Globe díjazott lesz-e? “Szeretem a feleségemet, köszönöm Alex” – mondta Foster örömében. Párjával 2014-ben házasodtak össze.

Jodie és felesége öröme határtalan volt, amelyben a közösségi médiában is sokan osztoztak, különösen népszerű volt spontán elcsattanó csók!

 

 

 

 

A The Mauritanian című film Mohamedou Ould Slahi könyvén alapul, akit 2001-et követően azzal vádoltak, hogy részt vett a World Trade Center elleni terrortámadás kitervelésében és előkészítésében. Foster Nancy Hollandert, az őt védő ügyvédet játssza.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb