Kultúra

Felesége teljes támogatásával alakít meleg sorozatkaraktert Járai Máté

Október elsején indul a Viasat3  új napisorozata, a 200 első randi. A főszereplő Luca legjobb barátja egy meleg fiú, Tolnai Bence, akit Járai Máté színész, Maár Gyula egykori rendező unokája alakít – írja a Bors.

A 19 éve nős színész a magazinnak elmesélte, felesége is könnyedén rábólíntott új szerepére: “Tizenkilenc éve élek boldog házasságban. Megkérdeztem a feleségem, nem fogja-e zavarni, ha olyan nézett lesz a sorozat, hogyha bemegyünk egy étterembe, azt mondják: ott a meleg fiú a 200 első randiból. Azt válaszolta a feleségem: „Édesem, nem mindegy, hogy mitől és miért vagy ismert? Nem mindegy, hogy amúgy civilben hiszik-e rólad, hogy meleg vagy, vagy egy karakter miatt? Ha azonosítanak ezzel a szereppel, ám legyen!” Bence szerethető figura, büszkén vállalom, hogy ilyen is vagyok.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ki ez a nő az ágyamban? 😱😜 #19éve #morning #mywife #csütörtök #beardedman #inbed #jaraimate #színész #hungarianactor #actorslife #actor #joreggelt @jaraikira ❤️

Járai Máté (@jaraimate) által megosztott bejegyzés,

 

Ennek ellenére először nem volt egyértelmű, Járai rábólint-e a szerepre. “Nem titok, két produk­ció­ra kértek fel egyszerre, és hosszas huzavona után ezt választottam. Azt gondoltam, ha van lehetőségem egy spanyol adaptációban játszani, és egy ilyen figurát, egy meleg fiút, akkor ha csak két ember egy kicsit jobban elfogadja a másságot, már megérte.” A színész hozzáfűzte azt is, nagyon megfogta Bence karaktere, a forgatókönyv kézhezvételét követően éjjel kettőig olvasta a jeleneteket.

Mint arról korábban beszámoltunk, az RTL Klub Barátok közt című sorozatából az elkövetkezendő hetekben írják ki a két meleg karaktert:

Heteken belül kiírják a Barátok Közt két meleg karakterét

Previous post

Lélek- és test-karbantartó – A futás

Next post

Videó: Álomesküvő, amire mindannyian vágyunk