Hírek

Fel akart robbantani a Starbucksot egy férfi, miután meleg barista szólt hozzá

Igencsak szívére vette egy kaliforniai férfi, hogy a Starbucks egy baristája beszélgetést kezdeményezett vele, miközben italát készítette – a helyzet úgy elfajult, hogy a végén még rács mögé is került.

Vincent O’Sullivan éppen forró italát várta a Starbucksban, amikor a barista, aki meleg volt, udvariasan beszélgetést kezdeményezett, ám ő ezen felháborodva homofób kijelentéseket tett és azzal fenyegetőzött, hogy felrobbantja a kávézót – számol be róla a Gay Star News.

 

Vincent O’Sullivan

 

A rendőrség még aznap letartóztatta, és a bíróság a héten hozta meg végleges döntését, melyben kilenc hónap börtönbüntetésre és három év próbaidőre ítélte. O’Sullivan nem mutatta megbánásnak nyomát sem, Hank Dixon Myers, a barista, azonban komoly lelki problémákkal küzd az eset óta, többek között szorongással, rémálmokkal és poszttraumás stresszel.

O’Sullivan viselkedése nem volt meglepő a bíróság számára, hiszen az eset előtt három nappal engedték ki négyhónapos börtönbüntetéséből, amit azért szabtak ki rá, amiért ellopott egy szivárvány zászlót a város közteréről.

CC header banner – 2019 júl
Previous post

LMBTQ fiatalokért szervezett akcióban vesz részt Julia Roberts

Next post

Megtartották az év melegesküvőjét