Itthon

Fantasztikus nyereményekkel vár az idei Drag Queen Hungary

Március elsején indult el a jelentkezés a Drag Queen Hungaryre, amely évek óta a hazai drag világ legizgalmasabb eseménye. A magas színvonalat a rendezőgárda idén is garantálja, jelentkezésre május 22-ig van lehetőség két kategóriában: amatőr és professzionális.

Hogy az áhított és megtisztelő koronán kívül mi a nyeremény, arról eddig is hallottunk már híreket, ám a szervezők most összetettek egy rövid videót, mi mindenre számíthatnak a dobogóra állók.

A professzionális kategória győztesének lehetősége lesz fellépni a madridi Black & White bárban, kap emellett egy Rainbow Star Cosmetics sminkpalettát, Vogue táncokatást, műköröm szettet, egyedi parókát és Kiss Márk által tervezett egyedi és személyre szabott KISSMARK ruhát.

Az amatőr kategória győztese fellép a Budapest Pride 2021 Rainbow After Party színpadán, számos tárgynyeremény vár rá, valamint tanácsadás és portfólió készítési lehetőség is.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Drag Queen Hungary (@dragqueenhungary) által megosztott bejegyzés

 

A jelentkezni vágyónak a dragqueenhungary@gmail.com címre kell levelet küldeni, amelyben megfogalmazza, hogy jelentkezni szeretne. Fontos, hogy a levél tárgya a Jelentkezés szó legyen és tartalmazza a drag queen nevét is. A levélre válaszként kap egy részletes tájékoztatót és nyilatkozatot, amelyet kinyomtat, kitölt, aláír és elektronikus verzióban visszaküld ugyanoda, mindazokkal a dolgokkal együtt, amiket az értesítő e-mail felsorol. A jelentkezés akkor tekinthető sikeresnek, amikor erről a jelentkező levelet kap.

Az amatőr kategóriába azok jelentkezését várják, akik legfeljebb 3 éve, a professzionális kategóriába azokét, akik több mint 3 éve végeznek előadóművészeti tevékenységet.

A három év lehet összeadott érték is, nem kell folyamatosnak lennie. Például ha valaki egy ponton tartott két év szünetet, majd visszatért, az aktív évek száma összevonható. Van azonban a szervezők részéről rugalmasság. Például ha valaki az évek száma alapján az amatőr kategóriába tartozik, de úgy érzi, hogy már a profik között a helye, akkor a jelentkezését benyújthatja oda is. Ehhez azonban kell egy megalapozott indok és bizottság dönt. Amennyiben a válasz nemleges, a jelentkező dönt, így is szeretne-e indulni. De ugyanez működhet fordítva: valaki az amatőr kategóriába jelentkezik, de a bizottság javasolja, hogy a professzionálisban induljon.

Horváth Gyula Antal szervezővel a jelentkezés megnyitásakor beszélgettünk a verseny részleteiről:

Elindult a jelentkezés az idei Drag Queen Hungaryre

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb