Kultúra

Fantasztikus június – Ízelítő a Humen Magazin legújabb számából

 

Az Oscar-díjas Egy fantasztikus nő (Una mujer fantástica) című filmet június hetedikétől vetítik itthon a mozik. A dráma címszereplőjét, a chilei Daniela Vegát telefonon értük utol egy interjú erejéig. A transznemű színésznő vallja, hogy minden rosszindulatot lenulláz az a rengeteg empátia, ami körülvesz minket.

 

 

Ha már szóba kerültek a fantasztikus filmek, ki ne hagyjátok a Kszi, Simont se! A meleg kamaszfiúról szóló romantikus vígjáték óriási kedvencünk az idén, és június 21-től ráadásul ez is szélesvásznon élvezhető.

Egy fantasztikus fiatalemberről olvashattok Emberkép rovatunkban, aki A homoszexualitás tudománya címmel írt hiánypótló tanulmányt.

Rögtön kezdődik egy fantasztikus esemény is, az idén már egy hónapig tartó Budapest Pride Fesztivál; egy újonnan induló sorozatot szentelünk a drag queenek történelmének, és Sportcipő rovatunkból az is kiderül, lecsúsztunk-e a beach body idei eléréséről. Utazó bloggerünk részt vett a Maspalomas Gay Pride-on, a Gran Canaria szigetén zajló rendezvénnyel indul a kontinens pride szezonja.

És ma mindez nem lenne elég, további fantasztikus témákat találtok nyomtatott magazinunk lapjain.

 

Kocsis G. János
főszerkesztő

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb