Hírek

Ezzel az elragadó videóval coming outolt a lengyel tévés

Jakub Kwiecinski a véletlennek köszönheti, hogy most már a nagyközönség előtt is vállalja, hogy meleg. A lengyel tévés újságíró a párjával egy videót készített, amellyel eredetileg csak a barátaik előtt kívántak coming outolni, de a sors úgy hozta, hogy ez kiszivárgott. Nem bánják, sőt, örülnek neki, hogy így történt.

Jakub Kwiecinski és párja a Balti-tengernél ünnepelték hét éves évfordulójukat, s ennek alkalmából készítettek is egy videót, amiben a Roxette legújabb slágerére a Some Other Summerre lip-syncelnek. A forgatás három napon át tartott, amelynek a végén Kwiecinski párja, David azt javasolta, coming out videóként küldjék el barátaiknak.

Roxette3_640x345_acf_cropped-1

Ezt meg is tették, viszont a kisfilm eljutott a Roxette-hez is, akik pedig rögtön ki is posztolták Facebookjukra, ami után pedig az egész világ, vagyis az a része, amelyik ismeri a lengyel tévést, megtudta, Kwiecinski meleg.

A videót amúgy a Roxette oldalán már több mint két millióan like-olták.

A PinkNews elérte a lengyel tévést: “A barátaink fantasztikusan reagáltak rá. Kicsit aggódtam, hiszen Lengyelországban élünk, de csak pozitív visszajelzést kaptunk. Egész életemben azzal törődtem, hogy az emberek mit mondanak. Mit mondanak a szüleim, mit mondanak a barátaim, így az egész magánéletemet sötétségben tartottam. Mostanra megtanultam igazán nem törődni ezekkel. A coming out mindkettőnk számára a szabaddá válást jelenti. Eddig attól féltünk, hogy valaki kideríti, kik is vagyunk valójában, most viszont büszkék vagyunk rá.”

Roxette1

Kwiecinski azt is elmesélte, hogy bár Lengyelországban egyelőre nem házasodhatnak össze, a külföldi esküvőnek pedig rengeteg akadálya lenne, ők mégis szeretnék valamilyen módon megünnepelni kapcsolatukat. Ezért papírokat fognak aláírni egy ügyvédnél, hogy meglegyen számukra a lehető legnagyobb legális védelem.

“Szerintem az, ahogy mások reagáltak a videónkra, még bátrabbá és még magabiztosabbá tett bennünket” – tette hozzá.

És hogy ne szaporítsuk tovább a szót, itt van a lengyel tévés lip-sync coming out videója.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb