Életmód

Ezzel a videóval képviseli Magyarországot a Mr. Gay World versenyen Pusztai Olivér

 

A Mr. Gay World világversenyt április 28. és május 5. között rendezik a dél-afrikai Fokvárosban. Az indulók bemutatkozó videóit mától lehet elérni a hivatalos oldalon, ahol a magyar Pusztai Olivér anyagát is megnézhetitek.

A több részből álló világverseny részét képezi például a közösségi médiában való szereplés és az online szavazás is. Mielőtt elindulna a szavazás, ezeken a videókon keresztül ismerkedhetünk meg a különböző országok indulóival – de addig is támogassuk Olivért azzal, hogy lájkoljuk a videóját a verseny hivatalos YouTube csatornáján!

 

 

A mától látható videók kapcsán utolértük Olivért, és arról kérdeztük, hogy mi a kisfilmjének legfőbb üzenete:

“A kampányvideóban összesen 70 másodpercem volt összefoglalni azt, hogy ki vagyok, mik a céljaim és milyen kampányt szeretnék népszerűsíteni a világverseny során. Ez nem volt egyszerű, de a stábbal végül nagyon jól megoldottuk. A kampányomban első helyen a kommunikáció áll. Tényleg hiszek a kommunikáció erejében. Ezt tanultam és 10 évig a médiában dolgoztam. Tudom, hogyan kell hatni az emberekre. Ez azért fontos, mert az a tapasztalatom, hogy az emberek azért nem nyitottak az LMBTQ közösség felé, mert nem ismernek minket. Ha közelebb hozzuk őket a mi szubkultúránkhoz, akkor hiszem, hogy ez a helyzet változni fog. Persze, nem ez az egyetlen stratégiám a világverseny alatt, ugyanúgy kiállok majd a gyűlölet-bűncselekmények ellen, ami nem csak itthon, de a környező országokban is nagyon megnőtt az évek során. Ez a videó is a része az online szavazásnak, ami 20 százalékot tesz ki a végleges pontszámok tekintetében. Ezért is fontos, hogy mindenki szavazzon és támogasson. Én pedig igyekszem a tudásom legjavát nyújtani a verseny ideje alatt, és büszkén képviselni nem csak Magyarországot, hanem a kelet-közép-európai LMBTQ közösséget is, hiszen ők is hasonló, vagy még rosszabb helyzetben vannak, mint mi.”

A versenyről és a felkészülésről a Mr. Gay Hungary győztese a nyomtatott magazinunk hasábjain is mesélt – az áprilisi számot Pusztai Olivérrel a címlapon megtaláljátok a megszokott terjesztési pontjainkon.

 

 

Previous post

Conchita Wurst és Dana International is visszatér az Eurovízió színpadára

Next post

LMBTQI honlapok blokkolása: Összevissza beszélt a Főpolgármesteri Hivatal az EBH tárgyalásán