Színes

Ezek voltak 2022 legnépszerűbb LMBTQ hírei

Az év utolsó napján számunkra is tanulságos visszanézni, mit is olvastatok a legtöbben. Talán nem meglepő, de a legnépszerűbb hírek nem hazai politikusok kirekesztő megnyilvánulásairól, a különböző törvényekről, vagy a tragédiákról szóltak. Ellenkezőleg, szinte kivétel nélkül sorozatokra és popkulturális anyagokra kattintottunk idén a legtöbbször, talán éppen azért, hogy kicsit kiszakadjunk a mindennapok rögvalóságából.

 

Az Eufória színésze a homofób iskolai zaklatásról

Az Eufória sztárja, Jacob Elordi arról a homofób indíttatású zaklatásról beszélt, amelyet 12 éves korától kellett eltűrnie. Az ausztrál színész, aki Nate Jacobs szerepét játssza az HBO sikersorozatában, elmondta, hogy amikor elkezdett színdarabokban játszani, akkor az iskolai rögbicsapatban is benne volt. “Attól a pillanattól, hogy színdarabban játszottam, melegnek neveztek az iskolában.”

Az Eufória sztárját rendszeresen bántották homofób iskolatársai

 

Az idő múlása egy divatfotós képein

A Los Angelesben élő sztárfotós, Doug Inglisht megkereste azokat az egykori modelljeit, akik számára ő készítette az első képeket a profi portfóliójukhoz, hogy újra elkészítsék ugyanazokat a fotókat. A képek szembeállítják az alanyok múltbeli és jelenlegi énjét, a nézők pedig elgondolkodnak az idő múlásán.

Húsz év után újra elkészítették a divatfotókat ugyanazokkal a modellekkel

 

Sárkányok háza

A Trónok harca előzménysorozata, a Sárkányok háza első része az Amerikai Egyesült Államokban közel 10 millió nézővel nézettségi rekordot döntött. A harmadik epizódra megérkezett az első meleg karakter, Laenor Velaryon, és talán nem túl nagy spoiler, hogy egy sárkánynak is köze volt a feltűnéséhez.

Stílusosan érkezett meg a sorozatba a Sárkányok háza meleg karaktere

 

A péniszméret az egyetlen kakukktojás a popkulturális hírek között

86 ország Google-kereséből származó adatait felhaszálva készítette el tanulmányát egy online gyógyszertár. Fontos kiemelni, hogy az adatok azokat a számokat tükrözik, amiket az emberek bevallottak a Google-nek, tehát nem tudományos pontosságú számokról van szó. A magyarok a maguk átlagosan 14,99 centiméterükkel a mezőny első felének közepén, a 28. helyen állnak. Előttünk (Costa Rica és Honduras) és mögöttünk (Mexikó) is közép-amerikai országok találhatóak.

Jó helyen áll a nemzetközi mezőnyben az átlagos magyar péniszméret

 

A Szexoktatás negyedik évadában már nem találkozhatunk vele

Tanya Reynolds, a Szexoktatás sztárja bejelentette, hogy távozik a Netflix sikersorozatából. Míg a nézők az úttörő történetvezetéséért és a szexpozitív témáiért dicsérték a sorozatot, a rajongók a karakterek sokszínűségéért is odavoltak. Bár a sorozatban töltött ideje véget ért, Reynolds nem neheztel. “Imádtam minden percét, és teljes szívemből szerettem Lilyt. A három évad tökéletes mennyiség volt számomra.“

A Szexoktatás újabb főszereplője távozik a sorozatból

 

Meleg hablegény

Alex Ojeda nem fogta vissza magát, amikor úgy döntött, újrarajzolja gyerekkorunk legemlékezetesebb karaktereit. Legyen szó a Disney hercegeiről, X-Men hősökről, vagy a Scooby Doo szereplőiről, a mexikói művész gátlástalanul szabadjára engedte a fantáziáját.

Így gondolta újra egy meleg művész kedvenc rajzfilmkaraktereinket

 

Tinder-randinak indult

Hunter Doohant legtöbben a Netflix hatalmas sikerrel futó Wednesday című sorozatából ismerik, ahol Tyler Galpin karakterét alakítja. A 28 éves fiatalember idén házasodott össze férjével, Fielder Jewett filmproducerrel, akivel 2020-ban jegyezték el egymást.

A Wednesday meleg színésze elmesélte, hogyan ismerte meg a férjét

 

Harry Styles nélkül nincs TOP10 lista

A popszenzáció szexuális orientációjáról rengeteg találgatás és pletyka kelt lábra karrierje kezdete óta. Korábban már azzal is megvádolták, hogy csak az LMBTQ rajongók bevonzása miatt játszik az orientációja sejtetésével. Sok spekuláció alakult ki például a Medicine című kiadatlan dala körül, amelynek szövegében a következő sorok szerepelnek: “A fiúk és a lányok mind benne vannak, szórakozom velük, és nincs vele semmi bajom.“

Szexualitásának felfedezéséről mesélt Harry Styles a legutóbbi interjúban

 

A Heartstopper színészének kényszerű coming outja

A 18 éves brit színész, Kit Connor, akit elsősorban Nick Nelson karaktere révén ismerhetünk a Netflix népszerű queer tinisorozatából, korábban arról beszélt a sajtónak, hogy életének ezen szakaszában nem kívánja címkézni a szexualitását.

Coming outra kényszerítették a Heartstopper sztárját

 

A thai színészek sármja miatt könnyen elcsábul az ember

Ami a meleg romantikus sorozatokat illeti, Ázsiában Tajvan, Japán és Dél-Korea mellett Thaiföld is igazi boys love, azaz BL-nagyhatalomnak számít. Egy-egy sorozat olyan óriási sikereket érhet el otthon és nemzetközi szinten is, hogy ma már a pályakezdő színészek és modellek szinte ölik egymást a meleg szerepekért. Ha belekóstolnál a thai BL-világba, ajánlunk hozzá három olyan sorozatot, amit imádtunk, és mutatjuk azt is, hogy hol találod meg őket.

Három thai BL-sorozat, amit imádtunk

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb