Színes

Ezek 2024 legnépszerűbb keresőszavai az ismert felnőttfilm-oldalon

A Pride hónap apropóján a Pornhub megosztott néhány érdekes statisztikai adatot a 2024-es évvel kapcsolatban, beleértve a világszerte legnézettebb kategóriákat és a korcsoportonkénti vezető témákat.

A domináns kategóriák kontinensenként eltérőek. Nehéz azonban tagadni a twink térhódítását Dél-Amerikában, Oroszországban és Európa nagy részén. Észak-Amerikában a bareback a legforróbb kategória. Ausztráliában különösen a heteró srácok iránt mutatkozott érdeklődés. Afrikában sokféle népszerű kategória volt, de kiemelkedik közülük a fekete, valamint a Twink, a Creampie, a Hunk, a Cartoon és az ázsiaiak is.

A legrészletesebb elemzést az Amerikai Egyesült Államok kapta. A Pornhub szerint a „bareback” a legnépszerűbb kategória az ország nyugati részén, különösen Idahóban, Nevadában, Arizonában és Wyomingban.

Ami a középnyugatot illeti, ott is a „hetero srácok”, a „twink” és a „fekete” volt a népszerű. Az utóbbi keresőszó rendkívül népszerűnek bizonyult délen is.

A nemi alapú és korcsoportos megoszlás tekintetében a statisztikusok megállapították, hogy a férfiak a nézők 57%-át teszik ki, a nők pedig 43%-át.

A korcsoportonkénti top kategóriák tekintetében megállapították, hogy a 18-24 évesek a „rajzfilm” kategóriát szeretik a legjobban, míg a 25-34 éves korosztály a „cumshot” kategóriáért van oda. A „nagy farok” a 33-45 éveseknek, a „latinó” a 45-54 éveseknek, a „masszázs” az 55-64 éveseknek. Végül pedig a 65 éveseknek és idősebbeknek a „szopás” tetszett a legjobban.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin