Hírek

Ez az észak-koreai youtuber hazájában soha nem hallott transzneműekről

Egy észak-koreai férfi mióta elhagyta hazáját és Dél-Koreában telepedett le, youtube csatornáján számol be régi életéről, és legutóbb egy igazán érdekes, de talán korántsem sokkoló vallomást tett.

 

Jang Myung-jin

 

A harminckét éves menekült, Jang Myung-jin miközben tapasztalatairól számol be csatornáján, elárulta, hogy amíg Észak-Koreában élt, bár tudta, hogy vannak melegek, mégsem hallott soha transznemű emberekről, így a létezésükről sem tudott – írja a Pink News.

Myung-Jin családjával hagyta el Észak-Koreát még 1998-ban, amikor hatalmas éhínség pusztított az országban, mely során több ezer ember vesztette életét, köztük iskolai barátai és első szerelme is.

A Kim Jong-un uralta ország továbbra is roppant elszigetelt és eltitkolja a világban történteket lakói elől. Így történhetett, hogy három évvel ezelőtt egy ugyancsak észak-koreai menekült csupán szökése után jött rá, hogy meleg.

„Először szégyelltem beismerni, de közben tudtam, hogy nem érzek szexuális vonzalmat a feleségem iránt. Nem tudtam megmagyarázni magamnak sem, hogy mi zavart annyira. Nem tudtam, egészen addig, amíg meg nem érkeztem Dél-Koreába, ahol rájöttem, hogy meleg vagyok, hiszen azelőtt még csak fogalmam sem volt arról, mi az a homoszexualitás.”

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb