Színes

Ez a nős családapa 4 éve szoknyában és magassarkúban jár munkába

Az amerikai származású, de Németországban élő Mark Bryan négy évvel ezelőtt úgy döntött, fittyet hány a társadalom által ránk kényszerített nemi szerepekre és a kapcsolódó öltözködési szabályokra. Bár az emberek szüntelenül megbámulják és a háta mögött megkérdőjelezik szexuális orientációját, ő üzeni: boldog, heteroszexuális családapa, aki imádja a Porschét és a gyönyörű nőket, valamint szívesen épít be női cipőket és szoknyákat a ruhatárába.

A robotikával foglalkozó 61 éves férfi lábán először egyetemen volt magassarkú, akkori barátnője kérte rá, hogy próbálja fel az övét. A szoknyaviselés évekkel később köszöntött be az életébe és legalább annyira élvezi őket, mint a cipőket. Februárban Instagram-oldalt is indított, ahol rendszeresen megörökíti, milyen szettet állított össze aznapra munkába.

 

 

 

Kedvence a tűsarok, valamint a ceruzaszoknya és többnyire online szerzi be az új darabokat. “Nem a legkényelmesebb összeállítás, de szerintem nagyon passzol a kettő egymáshoz” – nyilatkozta a Bored Pandának. Mark nem tagadja, hogy sokszor kihozzák a sodrából a szexualitását megkérdőjelező emberek. Nekik általában azzal vág vissza, hogy nem az ő dolguk, vagy hogy nagyon is heteró és azért hord női ruhadarabokat, mert megteheti és erőteljesnek érzi magát bennük.

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb