HírekLifestyle

“Ex-meleg” vallotta be, hogy még mindig meleg és az is marad

Korábbi büszke “ex-meleg” vallotta be a nyilvánosság előtt, hogy továbbra is a férfiakhoz vonzódik. Véleménye szerint az úgynevezett “gyógykezelések” és “gyógymódok” nemcsak, hogy nem létezhnek, hatástalanok, de károsítják is a páciens egészségét.

Christian Schizzel hét éven keresztül volt az “ex-meleg” mozgalom plakátarca, de ahogy most bevallotta végig manipulálták és rendkívül erős nyomás alatt tartották. Mostanra sikerült kitörnie ebből a körből. De ma már újra nyíltan és büszkén meleg, bánja a múltját és mindenkitől elnézést kér azért, amiért bárkit is megpróbált befolyásolni és elhitetni az emberekkel, hogy a homoszexualitás nem más, mint betegség, ami megfelelő terápiával kezelhető, gyógyítható.

Christian Schizzel 3

“Lelkileg összetörtem, a kezelés során teljesen izoláltak, elszigeteltek a barátaimtól és a családomtól. Azt mondták egészségtelen, ahogy ők élnek. Elkezdték átmosni az agyamat, folyton rám szólták, hogy viselkedjek férfiasabban, foglalkozzak férfiasabb dolgokkal. Lány barátaim egyáltalán nem lehettek. Nem mehettem el a korábbi egyik legjobb barátom édesanyjának a temetésére sem. Azt mondták a kezelőim, hogy az a sátán kísértése lenne, ismét magukkal ragadnának a melegek.” – nyilatkozta Christian.

Hozzátette, hogy a családjától ugyanilyen kegyetlenül szakították el: “Anyukámmal másfél éven át nem beszéltem. A kezelőim azt mondták a családom hibája, hogy meleg lettem, ők neveltek így. Démonizáltak mindenkit, aki korábban körülvett, így a végén már egyáltalán nem volt kihez fordulnom. Két év alatt elérték, hogy úgy gondolkozzak mint ők. Azt hittem ez kell ahhoz, hogy elfogadjon a társadalom.”

 

Christian Schizzel
Nagyobb felbontásért kattints a képre!

A fiatalember bízik benne, hogy hamarosan legalább az Egyesült Államokban, majd az egész világon betiltják az ehhez hasonló terápiákat. Szerinte ugyanis egy ilyen természetellenes kezelés csak szörnyen végződhet.

Forrás: PinkNews

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb