Hírek

Európa legnagyobb szexfesztiválja is elmarad a koronavírus miatt

Európa legnagyobb swinger fesztiváljaként tartják számon az Aurora Lifestyle Festivalt, amelynek évről évre Nagy-Britannia ad otthont és idén is több százan vettek jegyet rá. A fesztivál egyik különlegessége, hogy hangsúlyozottan LMBTQ-inkluzív, tehát nemcsak heteroszexuális párokat látnak szívesen.

Az idei rendezvényt július 2 és 4 közé tervezték, a jegytulajdonosok körülbelül 48 órával a kezdés előtt kaptak volna értesítést arról, Worcestershire pontosan melyik része szolgál helyszínül. A szervezők az utolsó pillanatig reménykedtek benne, hogy az esemény meg tud valósulni, ám végül lefújták – és vele együtt az olyan tematikus bulikat, mint például “Wild West”, “School Disco” és “Rock n’ Roll”.

 

Csendélet a tavalyi fesztiválról

 

Az indok természetesen a koronavírus járvány, valamit a megelőzés érdekében javasolt óvintézkedések – amelyek egy alapvetően szexuális tapasztalatok gyűjtéséről szóló fesztivál érdemi kivitelezését lehetetlenné teszik. “Nem akarunk olyan élményt nyújtani, ami csak a hitvány másolata az igazi Aurorának” – olvasható a közleményben hozzátéve, hogy reményeik szerint jövőre egy nagyobb és újszerű fesztivállal várhatnak mindenkit, amely mentes a koronavírustól.

 

A glory hole-okat ajánlja a biztonságos szexrandikhoz New York városa

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb