Hírek

Esküvőjéből klipet forgatott a cuki YouTube-sztár

sam_tsui-00

A 27 éves Sam Tsui napjaink egyik legismertebb YouTube-sztárja. A félig hongkongi énekes 2009 óta tölti fel a videóit, és hangjának köszönhetően csatornájára mára 2,5 millióan iratkoztak fel, videóit közel 300 milliószor játszották le eddig. A karrierjét feldolgozásokkal kezdő Sam saját számokból álló albumot is kiadott, és turnézott Ázsia számos országában.

Idén áprilisban, esküvője előtt egy nappal coming outolt egy videóban, amiben azt is elárulta, hogy már régóta párkapcsolatban él egy másik YouTube-énekessel, Casey Breves-szel. Az esküvő és a görögországi nászút után most jutottak el addig, hogy a nagy napra írt dalhoz elkészítsék az esküvői klipet is a lagzin felvett anyagokból.

 

This Promise – Sam Tsui & Casey Breves (Wedding Music Video) | Sam Tsui

LIKE & SUBSCRIBE HERE: https://bit.ly/2GgYN28 Listen to my new single „Gold Jacket” – http://smarturl.it/GoldJacket We’re coming on TOUR to ASIA THIS NOVEMBE…

 

 

Rajongói régóta sejtették, hogy Sam Tsui meleg, de az áprilisi bejelentéssel és az esküvővel szertefoszlott minden fanboy és fangirl álma. Titkon mindenki abban reménykedett, hogy Sam összejön a férfivel, aki a sikerei mögött áll. Középiskolai haverja, a szintén 27 éves énekes-producer, Kurt Hugo Schneider indította be igazán Sam karrierjét, és Kurt a maga 7,4 millió feliratkozójával és a közel 1,8 milliárdos megtekintéssel még talán nagyobb YouTube-sztár is nála.

 

GHOSTBUSTERS – Sam Tsui, Alyson Stoner, & KHS

Special Thanks to Ghostbusters for sponsoring this video! Ghostbusters is in theaters on July 15th. Watch the trailer here: http://bit.ly/1Y08JlR Secret word…

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin