Hírek

Erőszakba fulladt az instagramos ismerkedés

Emberrablás és rablás vádjával tartoztattak le egy 20 éves floridai fiatalembert az Amerikai Egyesült Államokban. Az esetre azt követően derült fény, hogy – a neve elhallgatását kérő – áldozat értesítette a hatóságokat.

Beszámolója szerint a Sebastian River Landing klubházban ülve kezdett beszélgetni a gyanúsítottal, Matthew Evans-szal és megállapodtak abban, hogy este 11 órakor a srác autójánál találkoznak, az épület parkolójában és az áldozat 50 dollárt fizet a kapott szexuális szolgáltatásért.

A találkozó meg is történt a kihalt parkolóban, az aktus helyett azonban rémálom jutott a férfi részéül. Amint beült a hátsó ülésre, Evans bekötötte a száját, homofób szavakat ordított a fülébe, miközben egy tettestárs elindult az autóval, hogy aztán alig néhány száz méterrel odébb egy park sötét, félreeső részén álljanak meg.

 

Matthew Evans

 

Itt egy harmadik férfi várta őket, géppisztollyal. Miután megkapták a követelt ötven dollárt, Ewans arcon verte az áldozatot, de úgy, hogy annak eltört az orra és elájult. Magához térve kellett szembesülnie azzal, hogy anyaszült meztelen és tárcája, mobiltelefonja eltűnt, akárcsak az elkövetők.

Hazaérve azonnal hívta a rendőrséget, akik Instagram-profilja alapján hamar Ewans nyomára akadtak. A két tettestárs kiléte egyelőre ismeretlen.

hirdetés
Previous post

Mostohaanyjával kényszerítette szexre 11 éves fiát az apa, hogy kiűzze belőle a melegséget

Next post

BoyOnGo - Tajpej, Ázsia meleg fővárosa