Lifestyle

Érkezz stílusosan a Humen Fesztivál vetítéseire!

 

Az idei, immár hetedik alkalommal megrendezésre kerülő Humen Fesztivál filmjei idén is színes filmkínálattal várnak mindenkit szeptember 15-18. között a Művész moziban. A programból érdemes kiemelni, hogy a világpremier előtt láthatják itthon az érdeklődők a Spanok (Bros) című filmet. Ez első olyan, meleg férfiakról szóló romantikus vígjáték, amelyet vezető hollywoodi filmstúdió, a Universal Pictures gyártott. Ráadásul nem streamingre készült, hanem moziforgalmazásra, és külön érdekessége, hogy az összes főszerepet valóban nyíltan LMBTQ színészek alakítják.

Ahogy a korábbi években is, a vetítéseknek idén is a Művész mozi ad otthont, ahova érdemes időben érkezni vagy a jegyünket előre megváltani, mert minden évben kisebb tumultusra lehet számítani az előadások előtt.
Hogy időben érkezzünk, fontos a megfelelő közlekedési eszköz kiválasztása. A belvárosban élőknek sokszor sétatávolságban vagy néhány megállóra elérhető az Oktogon mellett található mozi, de a munkából vagy külső kerületekből érkezőknek jobban meg kell tervezniük az útjukat.

 

 

Az idei évben ebben lehet segítségünkre a fővárosban egyre népszerűbb autómegosztó is, a Share Now. Az LMBTQ+ emberek egyik kedvenc autómárkájával, a MINI modellekkel berobbant autómegosztó ma már több mint 500 autót kínál Budapesten, hogy hatékonyan, kényelmesen és a taxinál jóval kedvezőbb áron eljuthassunk A-ból B-be, jelen esetben a Művész moziba vagy a moziból haza.
A Share Now kínálatában nem csupán a MINI modellek, hanem BMW, Fiat, Peugeot, Smart és Mercedes is elérhető, sok közülük elektromos változatban is.

Fontos kiemelnünk, hogy az autómegosztó ugyan egy kedvezőbb opciót kínál a taxival szemben, de soha ne üljünk volán mögé, ha előtte már fogyasztottunk alkoholt, így a popcorn vagy nachos mellé inkább üdítőt válasszatok a büfében.

Ha te is így érkeznél a Fesztiválra és még nem utaztál SHARE NOW-val, akkor az Apple Store-ból és a Google Play-ből tudod letölteni. Ha a film végén kapcsoltál csak, hogy milyen késő lett, akkor se aggódj, hiszen a regisztráció nem több pár kattintásnál. 😉

 

A cikk elkészítésében együttműködő partnerünk volt a Share Now.

 

 

Szivárvány szélesvásznon – Humen Fesztivál 2022

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function is_checkout() in /web/htdocs3/humenonlinehu/home/www/wp-content/themes/jannah-child/functions.php:38 Stack trace: #0 /web/htdocs3/humenonlinehu/home/www/wp-includes/class-wp-hook.php(307): checkout_fee_script('') #1 /web/htdocs3/humenonlinehu/home/www/wp-includes/class-wp-hook.php(331): WP_Hook->apply_filters(NULL, Array) #2 /web/htdocs3/humenonlinehu/home/www/wp-includes/plugin.php(476): WP_Hook->do_action(Array) #3 /web/htdocs3/humenonlinehu/home/www/wp-includes/general-template.php(3058): do_action('wp_footer') #4 /web/htdocs3/humenonlinehu/home/www/wp-content/themes/jannah/footer.php(24): wp_footer() #5 /web/htdocs3/humenonlinehu/home/www/wp-includes/template.php(770): require_once('/web/htdocs3/hu...') #6 /web/htdocs3/humenonlinehu/home/www/wp-includes/template.php(716): load_template('/web/htdocs3/hu...', true, Array) #7 /web/htdocs3/humenonlinehu/home/www/wp-includes/general-template.php(92): locate_template(Array, true, true, Array) #8 /web/htdocs3/humenonlin in /web/htdocs3/humenonlinehu/home/www/wp-content/themes/jannah-child/functions.php on line 38