Kultúra

Érkezik a Power Rangers első meleg szuperhőse?

Azt már korábban is tudtuk, hogy a Power Rangers újabb feldolgozással érkezik a közeljövőben, de már az a hír is felröppent, hogy meleg Kék Ranger lesz a csapatban.

 

A Power Rangers.

 

Már a 2017-es feldolgozásban elhintettek néhány információmorzsát arra utalva, hogy a Sárga Ranger a nőkhöz vonzódik, most azonban megvan rá a lehetőség, hogy a film egy sokkal nyilvánvalóbb meleg karakterrel bővüljön. Akadnak, akik szerint erre David Yost is hatással volt, aki az eredeti, kilencvenes évekbeli televíziós sorozatban alakította a Kék Rangert, és azóta melegként coming outolt. A színész azóta interjúkban beszámolt róla, milyen nagy mértékű homofóbiát tapasztalt a forgatások során – írja a Queerty.

Várhatóan a legújabb Power Rangers film egy olyan szál köré épül, amelyben az új generációs szuperhősök visszautaznak az időben, hogy kapcsolatba lépjenek az eredeti csapattal. A televíziós sorozatból ismert Jason David Frank és Amy Jo Johnson eredeti szerepükben, Zöld és Rózsaszín Rangerként térnek vissza a képernyőre.

Napjainkban a hollywoodi filmek egyre nagyobb nyomást éreznek, hogy LMBTQ-hősökkel tarkítsák a szereplőgárdájukat, és bár akad, aki csak ígérget, vagy apró utalásokat tesz, mégis vannak, akik sikeresen mutatták be meleg karaktereiket.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin