Kultúra

Érkezik a Fiúk a klubból rendezőjének új sorozata

 

Russell T Davies a Fiúk a klubból és az Egy nagyon angolos botrány után új sorozattal tér vissza, amelybe újra belesző LMBTQ-szálakat.

A BBC új sorozata a Years and Years címet viseli, és egy manchesteri családot állít a középontba, akikkel tizenöt év eseményeit élhetjük át 2019-től kezdődően – írja a Pink News. A sorozathoz megérkezett az első előzetes is, melyben több ismert színésszel is találkozhatunk, mint Emma Thompson vagy éppenséggel a Keresem… nyíltan meleg sztárja, Russell Tovey.

Tovey a Büszkeség és bányászélet apróbb szerepe és a Keresem… után újra egy meleg férfi szerepében érkezik a képernyőkre, hiszen ahogyan az előzetesben is láthatjuk, boldogan csókolja meg férjét az esküvőjükön. Emellett az előzetes sejtet egy komolyabb beszélgetést is a transzneműekről és a transhumannek nevezett állapotról. Utóbbi talán kissé különösnek tűnhet, de a sorozat foglalkozik a jövő technológiáival és a várható politikai eseményekkel is (például egy Donald Trump-szerű női politikussal), melyeket egy család mindennapjain keresztül tapasztalhatunk meg.

Arról egyelőre nincsenek információk, hogy a sorozat mikor indul a BBC képernyőjén, de a rendező, Russell T Davies máris egy új LMBTQ témájú projekten dolgozik, amely A Fiúk címet viseli, és az AIDS krízis idejébe repíti vissza majd a nézőket.

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin