Színes

Érkezik a Disney első animációs filmes meleg tinirománca

A Strange World című közelgő Disney animációs filmben a stúdió egyik, produkcióért felelős munkatársa szerint “először lesz nyíltan meleg tinirománc”.

A film, amelyhez Dennis Quaid, Lucy Liu, Gabrielle Union és Jaboukie Young-White is hangját adja majd, a tervek szerint novemberben kerül a mozikba és a Variety beszámolója szerint két tinédzser fiú közötti romantikus cselekményt tartalmaz.

Matthieu Saghezchi, animációs produkciós tervező a Twitteren erősítette meg a románcot, mondván: “Most kaptam először bepillantást a Disney Strange Worldjébe… benne van az első nyíltan meleg Disney tinirománc!!!

A jelenet azt mutatja be, hogy a fiú – Ethan, akit Young-White alakít – nagyon szégyenlős a szerelme előtt, mire megjelenik az apja és azt mondja: ‘nagyon örülök, hogy találkoztunk! A fiam állandóan rólad beszél’, és még jobban zavarba hozza a fiát. Nagyon aranyos.”

A film, amelyet a franciaországi Annecy Nemzetközi Animációs Filmfesztiválon jelentettek be, egy kalandor családot követ, akik új világokba utaznak.

 

 

A Disney nemrég azért kapott dicséretet, mert nem volt hajlandó eltávolítani egy azonos nemű pár csókját a Lightyear című új filmjéből, annak ellenére, hogy 14 országban betiltották.

 

Mégis lesz leszbikus csók a Lightyear című filmben

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb