Hírek

Erdogan parancsára nem rajzolhatnak szivárványt a gyerekek, mert meleggé válnak

 

A homofób politikusoknak van még hova felzárkózniuk, mert a török elnök most emelte a szintet. Egy hete Erdogan nyilvánosan is kiállt a vallási hivatal vezetője mellett, és egyetértett azzal a kijelentésével, hogy „a homoszexualitás betegségeket hoz magával és a bomlás virágait”. Ahogy azt a felhívást is helyeselte, hogy együttműködés kell, hogy megvédhessék az embereket ettől az ördögtől való homoszexualitástól.

A nagy honvédő háború pedig rögtön beindult, és máris sikerült súlyos csapást mérni az ördögre: megtiltották a gyerekeknek, hogy szivárványt rajzoljanak. A The Jerusalem Post idézi azt a teljesen komoly utasítást, amit a török oktatási minisztérium küldött szét. Ezzel a minisztérium meg akarja védeni a gyerekeket attól, hogy „az LMBTQ ideológia csápjai közé kerüljenek” és arra figyelmeztetik az iskolákat, hogy ne hagyják magukat átverni a perverzektől. Merthogy a szivárványt a perverzek erőltetik.

A koronavírus-járvány kitörésekor a világ sok országában bevezették a távoktatást, és az otthon maradó kisdiákok az ablakba kirakott szivárványokkal biztatják egymást. Ebben a tanárok is partnerek Törökországban, akik a gyerekek felvidítását szem előtt tartva bátorítják a szivárványos rajzok készítését.

Ez azonban annyira feldühítette a radikális iszlamistákat, hogy a médiában is megjelentek azok a cikkek, amik az LMBTQ közösséget kezdték vádolni azzal, hogy meg akarják mérgezni a fiatalságot. A helyzet rendezésére pedig azonnal lépett az oktatási minisztérium.

 

 

A homofóbiát azután emelték állami szintre Törökországban, hogy elfogytak Erdogan ellenségei. A koronavírus-járvány drámai mértékben sújtja az országot, ami évek óta politikai és mély gazdasági válságban is van. Erdogan rendszerint a Nyugat, vagy Izrael ellen szokott kirohanni, de a gazdasági bajok idején nem akarja összerúgni velük a port. Az arab világban mélyponton van a népszerűsége, így helyben kénytelen ellenséget keresni. Ezt a jelek szerint az LMBTQ közösségben találta meg, ami ellen harcolva a vallási megmentő képében tetszeleghet. Ismerős recept?

Güley Bor török emberi jogi ügyvéd szerint azokat a tanárokat, akik eddig a szivárványok rajzolására buzdítottak, most LMBTQ-propaganda terjesztésével vádolják. Az Egitim-Sen pedagógus szakszervezet szerint pedig az igazgatók olyan utasításokat kaptak, amiben az áll, hogy a szivárványok rajzolása nem más, mint egy „LMBTQ-terv, hogy meleggé változtassa a gyerekeket.”

 

 

Török imám – A szakáll nélküli férfiak könnyen összekeverhetőek a nőkkel – Humen Online

E magvas gondolatot Murat Bayaral imám osztotta meg a nézőkkel egy vallásos törökországi televízióban. A hosszú hajú férfiakra külön kitért, szerinte őket nem lehet szakáll nélkül megkülönböztetni a nőktől, és ilyenkor az óvatlan férfiakban helytelen gondolatok ébrednek. Szerinte két olyan rész van a férfitesten, ami megkülönböztet a nőkétől és egy közülük a szakáll.

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin