Színes

Én nem vagyok meleg – Orosz valóságshow a homofóbia atyjától

 

Én nem vagyok meleg címmel indult orosz valóságshow, amelyben nyolc férfi igyekszik bizonygatni, hogy ő aztán mennyire macsó és heteró. Van azonban köztük egy meleg férfi, és az ő személyét kell kitalálniuk a résztvevőknek a bőröndnyi készpénzért. A műsor addig tart, amíg erre rá nem jönnek, közben olyan feladatokon kell bizonyítani kemény heteróságukat, mint például sztripíztáncosnők előadása, vagy fürdőruhás hölgyek szépségversenye.

A műsor házigazdája pedig nem más, mint az orosz politikus Vitalij Milonov, aki a 2013-ban elfogadott melegpropaganda-ellenes törvény egyik atyja, és aki a melegekkel szembeni erőszakos fellépést bátorítja. Már a műsor intrójában alulöltözött nők társaságában halad a képzeltbeli meleg főszereplő felé, miközben az öklét ütésre emeli, majd később az ujját a torka előtt áthúzva közli a játékosokkal, reméli, gyorsan megtalálják, ki itt a meleg. Csak remélni tudjuk, hogy a reality valóban meleg résztvevőjének nem esik baja.

A kifejezetten homofób műsor felütése is erős: “Egy meleget találni hazánkban pont olyan, mint egy működő McDonald’s éttermet. Határozottan léteznek, de nagyon kevesen vannak, és nem is tud róluk mindenki.”

Aki nagyon szeretné, az első részbe a YouTube-on bele lehet pörgetni.

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin