Lifestyle

Eminem kiposztolta a saját Grindr fotóját

 

A közösségi médiában nem lehet most kikerülni az aktuálisan futó trendet, ahol – egyelőre még inkább a hírességek – posztolnak négy fotót magukról. Ez a négy a LinkedIn, a Facebook, az Instagram és a Tinder „profilfotójuk”, és a trendnek már neve is van: ez a Dolly Parton Challenge.

Történt ugyanis, hogy kedvenc country ikonunk három nappal ezelőtt megosztotta magáról az alábbi képet. Ezt:

 

 

View this post on Instagram

 

Get you a woman who can do it all 😉

A post shared by Dolly Parton (@dollyparton) on

 

Több se kellett, sztárok tucatjai álltak be a sorba, Will Smith-től és Ellen DeGeneres-től kezdve a Backstreet Boys-on át már a 78 éves sztártévés háztartásbeliig, Martha Stewartig, vagy épp bollywoodi filmsztárokig, például Sidharth Malhotráig terjed a sor. Pont Eminem maradna ki?

A rapper azonban (dupla)csavart egyet a dolgon, és a Tinder helyett ő a Grindr randiappot vette be a sorba, majd posztolta az alábbi szöveggel:

Jól csináltam?

 

 

A Grinder app beemelése finom célzás egy korábbi kisebb botrányára, amikor a kemény válása után arra panaszkodott, hogy azóta nincs igazán szerelmi élete, a randizás sem megy, pedig használja a Tindert és a Grindr-t is. Mivel utóbbi egy nyilvánvalóan kizárólag meleg férfiak által használt platform, így sokan felkapták a fejüket, hiszen a rapper korábban nem beszélt arról, hogy vonzódna a férfiakhoz (leszámítva persze 2014-es coming outját), így később a szóvivőjének kellett tisztáznia, hogy Eminem természetesen viccelt, amikor azt mondta, hogy mindkét randiappot használja.

A mostani „poén” azonban nem mindenkinél ül, főleg LMBTQ körökben talált vegyes fogadtatásra, lévén eléggé megkérdőjelezhető a kapcsolata a közösséggel. Dalszövegeiben többször előfordultak már homofób sorok, kifejezések, vagy épp transzfób kirohanások. Eminem ugyanakkor állítja, hogy számára ezek csak átlagos káromkodások, és arra is felhívta már többször a figyelmet, hogy érdemes elkülöníteni a színpadi és a magánjellegű megnyilvánulásait.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb