Színes

Elzavarták a Trump-rajongó drag queent Trump rajongói

 

Make America Great Again, azaz MAGA – Trump legendás kampányszlogenét választotta művésznévnek Lady MAGA. Nem poénból, az őt megszemélyesítő Ryan Woods ugyanis őszinte Trump-rajongó.

A meleg Woods számára nem volt könnyű a coming out abban a mormon közösségben, amelyben felnőtt. Ezek után újabb előbújást jelentett számára, amikor Trump támogatójaként vállalta a politikai nézeteit. Ezzel számos barátját elvesztette az LMBTQ-közösségből, de ez sem tántoríthatta el a céljától: bebizonyítani, hogy Trump konzervatív szavazói nem bigottak, nem gonoszak, nem homofóbok. Hanem ellenkezőleg: kedves és toleráns emberek.

Lelkesen járja Trump nagygyűléseit drag alteregójával, ahol demonstrálja, milyen kedvesen fogadják a tömegben.

 

 

A Twitteren megosztott videó szerint a nagygyűlések közönsége egészen jól fogadja, amíg a tömegben vonul, de a színpadon már nem tűrik – legutóbb a hangos „Szégyen!” skandálás fogadta, amikor egy megafonba beszélve próbált szólni az egybegyűltekhez.

 

 

Woods egykor maga is a demokratákra szavazott, de aztán úgy érezte, hogy túl balos, marxista nézeteikkel radikalizálják a fiatalokat, ezért a szerinte sokkal kedvesebb és hazafias republikánusok mellett döntött.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LADY MAGA USA 🇺🇸 (@ladymagausa)

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb