Lifestyle

Élvezetes programok este 8 utánra

Brent Corrigan / fotó: Twitter

 

Az elmúlt időszak kétségkívül átalakította az esti programjainkat és ezzel együtt az ismerkedést is. Az esti randikat szinte teljes mértékben kinyírta a kijárási tilalom, legyen szó akár egy romantikus esti sétáról (mert beülni meginni valamit már egy rég nem létező elfoglaltság lenne), vagy akár egy levezető edzésről valakivel, mondjuk az ágyban. Persze ha ugyanabban, vagy esetleg még a szomszéd házban lakik az illető, akkor ez nem lehet akadály. Minden más esetben azonban az esti Grindr-hookup most egy ideig nem létező fogalom lesz mindenki számára – már aki nem szívesen egyensúlyoz egy ereszen, ugye.

De azért valljuk be, az embernek este 8 után is vannak igényei, amiket hát ki kell elégíteni. Ha főzni nem tudunk, akkor ételt még lehet is házhoz rendelni este.
De mi a helyzet a többi testi és lelki szükséglettel, ha kijárási tilalom van és szingliként tengődünk otthon egyedül?

Például házhoz rendelheted Brent Corrigan fenekét.
Persze nem a hús-vér Brent fog kopogtatni az ajtódon a formás hátsójával, hanem annak kielégítő mása a Fleshjack műhelyéből.

De mit is rejt Corrigan feneke?
A veterán felnőttfilmes életéből pár éve még film is készült. A nevével fémjelzett termék pedig – ami külsőre egy óriás zseblámpára hasonlít – lágy és puha kialakításának köszönhetően könnyen betörhető, és belső textúrájának köszönhetően garantáltan elrepít a boldogság kapujába, ahonnan már csak egy fél lépés a beteljesülés.
A termék belső kialakítása ugyanis annyira jól eltalált, hogy tényleg viszonylag hamar a csúcsra visz.

 

 

Hogyan használd Brent fenekét?
Persze itt nem arra gondolunk, hogyan kell egy feneket használni, mert remélhetőleg ebben senki nem szorul tanácsra, de az előkészítő és befejező műveletekre azért fontos odafigyelni. Ami a legfontosabb, hogy a Fleshjack kizárólag vízbázisú síkosítóval használható, amivel nem kell fukarkodni és bátran használhatjuk, mert ez csak a mi javunkra válik utána.

A másik nagyon fontos dolog a tisztítás. A hús-vér fenékkel ellentétben itt a vízsugaraknak nem az aktus előtt, hanem utána lesz fontos szerepe. Használat után – bármennyire is fárasztó munka volt a fiatalemberrel az együttlét – ne aludjunk el, hanem rögtön vigyük a zuhany alá. A zseblámpa tokból kivéve, tisztítószer és szappan használatát mellőzve meleg vízzel mossuk át alaposan az eszközt.

Aki pedig inkább más élvezetekre vágyna és a másik oldalról is szeretné élvezni Brent Corrigan társaságát, annak jó hír, hogy a művész úrnak nem csak a fenekét, de a péniszét is formába öntötték és elkészítették dildó formájában.

Szóval hajrá srácok! Este 8 után is van élet Brent Corrigannal az ágyban!

Tárolási javaslatunk: annak ellenére, hogy egy zseblámpához hasonlít a termék, nem ajánlatos a polcon tartani, mert ha egy óvatlan pillanatban leveszi a tetejét egy mit sem sejtő vendégünk, annak bizony nem a fénycsóva fogja kiégetni a retináját.

IDE KATTINTVA bővebben is megismerkedhetsz Brenttel!

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb