Hírek

Elvágta meleg szeretője torkát, majd meglépett pénzével egy indiai fiatal

Jelenleg is folyik annak a 21 éves indiai fiatalembernek a bírósági meghallgatása, aki a vád szerint közösülés közben elvágta 53 éves szeretője torkát, majd meglépett arany ékszereivel, valamint körülbelül 110 fontnyi, azaz 40 ezer forintnyi készpénzével. A haláleset a délnyugat-indiai Goa államban történt, amely – véletlen egybeesés – tavaly ősszel rendezte meg történelme első pride-ját.

Amaan Gopal Kavitiya

Az áldozat a nős, 53 éves Baptisto D’Costa. A két férfi nem most találkozott először, korábban is, olykor nagyobb társaságban étterembe, bárokba jártak. Baptisto és Amaan ezúttal a tengerpart egy elhagyatott részére vonult el az este végén, a srác pedig szeretkezés közben rántotta elő a kést, vágta el a nála 30 évvel idősebb férfi torkát, majd a nála lévő készpénzt és ékszereket magához véve elfutott. D’Costa a helyszínen belehalt sérülésébe.

Letartóztatását követően a rendőrség két napon át kihallgatásban tartotta Amaant, aki bár eleinte tagadott, a felgyülemlő bizonyítékok hatására beismerte tettét. Ítéletet még nem hirdettek az ügyben, azonban súlyosbító körülmény lehet, hogy Indiában a homoszexualitást egyelőre törvény bünteti.

CC header banner – 2019 júl
Previous post

Nagy bejelentést tett Elton John

Next post

Videó - Thaiföldön is indul a Drag Race!