Egészség

Elutasította a péniszkissebítő műtétet a férfi, akinek akkora van, hogy dolgozni se tud tőle

Ha a nemzetközi szakmai nyilvántartások és publikációk nem tévednek, jelenleg az 54 esztendős Roberto Esquivel Cabrera rendelkezik a világ leghosszabb péniszével. A Mexikóban élő úriember közel fél méteres férfiúi büszkesége azonban inkább átok, mint áldás. Dolgozni például egyáltalán nem tud miatta. Ezért is lehet meglepő, hogy a nemrég felajánlott méretcsökkentő beavatkozást elutasította.

Roberto Esquivel Cabrera

Orvosszakértők, élükön Jesus David Salazar Gonzalezzel doktorral tájékoztatták a férfit, hogy a műtétnek köszönhetően a továbbiakban átlagos péniszmérettel élhetne, amely nem okozna folyamatos fizikai fájdalmat, normál szexuális életet élhetne és a gyereknemzés sem jelentene akadályt. Cabreráról azonban leperegnek az észérvek.

Boldog vagyok a péniszemmel, mert tudom, hogy nincs senki a világon, akinek nagyobb lenne.” A férfi olyan nagyra van adottságával, hogy a Guiness Rekordok Könyvébe is szeretne bekerülni, ahol azonban rendre elutasítják kérését, mondván ez nem is igazi rekord.

Roberto büszkesége

Orvosai indoklása szerint a mexikói kultúrában – megjegyzés: szerintünk nem csak abban – különösen nagy jelentősséggel bír, kinek mekkora mérete van és ezáltal ki a nagyobb macsó. Roberto állítólag tinédzserkora óta megszállottja a nagy méretnek, éveken át róla lelógó súlyokkal igyekezett nyújtani, hosszabbítani férfiasságát. Végülis amire vágyott, azt elérte.

Previous post

Szerepelj Te is az LMBT Történeti Hónap adománygyűjtő kisfilmjében!

Next post

Pozitív, VI. fejezet - Előbújás pozitívként