Egészség

Elutasította a péniszkissebítő műtétet a férfi, akinek akkora van, hogy dolgozni se tud tőle

Ha a nemzetközi szakmai nyilvántartások és publikációk nem tévednek, jelenleg az 54 esztendős Roberto Esquivel Cabrera rendelkezik a világ leghosszabb péniszével. A Mexikóban élő úriember közel fél méteres férfiúi büszkesége azonban inkább átok, mint áldás. Dolgozni például egyáltalán nem tud miatta. Ezért is lehet meglepő, hogy a nemrég felajánlott méretcsökkentő beavatkozást elutasította.

Roberto Esquivel Cabrera

Orvosszakértők, élükön Jesus David Salazar Gonzalezzel doktorral tájékoztatták a férfit, hogy a műtétnek köszönhetően a továbbiakban átlagos péniszmérettel élhetne, amely nem okozna folyamatos fizikai fájdalmat, normál szexuális életet élhetne és a gyereknemzés sem jelentene akadályt. Cabreráról azonban leperegnek az észérvek.

Boldog vagyok a péniszemmel, mert tudom, hogy nincs senki a világon, akinek nagyobb lenne.” A férfi olyan nagyra van adottságával, hogy a Guiness Rekordok Könyvébe is szeretne bekerülni, ahol azonban rendre elutasítják kérését, mondván ez nem is igazi rekord.

Roberto büszkesége

Orvosai indoklása szerint a mexikói kultúrában – megjegyzés: szerintünk nem csak abban – különösen nagy jelentősséggel bír, kinek mekkora mérete van és ezáltal ki a nagyobb macsó. Roberto állítólag tinédzserkora óta megszállottja a nagy méretnek, éveken át róla lelógó súlyokkal igyekezett nyújtani, hosszabbítani férfiasságát. Végülis amire vágyott, azt elérte.

No Comment

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Previous post

Szerepelj Te is az LMBT Történeti Hónap adománygyűjtő kisfilmjében!

Next post

Pozitív, VI. fejezet - Előbújás pozitívként