Hírek

Elutasította Mr. Gay Kanada esküvőjét a luxusszálloda, a konkurencia gyorsan bevállalta ingyen

 

Öt év kihagyás után – úgy látszik, nem csak nálunk akad szünet – idén újra megrendezték a Mr. Gay Canada versenyt, amit egy meleg világutazó blogger, Josh Rimer nyert.

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Josh Rimer (Mr. Gay Canada) (@joshrimer) on

 

A győztes Rimer 2020 áprilisában tartaná esküvőjét vőlegényével Mexikóban, így fel is vették a kapcsolatot a Puerto Vallartában található Sheraton Buganvilias Resort & Convention Centerrel. A szálloda azonban azzal utasította vissza, hogy „nincsenek az azonos nemű esküvőkre szakosodva”. Az érhetően csalódott blogger a saját YouTube-csatornáján számolt be a történtekről, amire rögtön lecsapott a konkurencia: két nappal később a helyi Hilton szálloda az Instagram-oldalán jelezte Rimernek, hogy ők örömmel és ingyen vállalják a 45 fősre tervezett esküvő megtartását.

Több se kellett, a Vacaya nevű óceánjáró utakat kínáló cég is beszállt az ajándékozásba, akik a nászútról fognak gondoskodni: a friss házasok a cég Lisbon Pride Cruise útján vehetnek részt. Mint a cég írja:

„Örömmel csatlakozunk a Hilton Puerto Vallartához, hogy megünnepeljük Josh és Heath szerelmét, mert hiszünk abban, hogy együtt rávilágíthatunk arra a munkára, ami az egyenlőség eléréséig vár ránk.”

Rimer elmondása szerint az eredetileg tervezett szálloda alkalmazottja hosszas kifogások után azzal mondta le a foglalást, hogy „a személyzet nincs arra felkészítve, hogy azonos nemű házasságot bonyolítson le.”

„Nem tudom, mit gondolt a hölgy, hogy talán egy szál fürdőgatyában fogunk beállítani gogo-táncosokkal, és hogy a személyzettől majd azt várjuk, hogy bőrgatyában szolgáljon fel. Ez egy átlagos esküvő. Csak két pasival”

– mondta viccelődve a videójában Rimer, akitől azóta az érintett szállodalánc hivatalosan is elnézést kért a történtek miatt. A lánc megerősítette, hogy az egyedi eset ellenére elkötelezettek egy olyan környezet kialakításában, ahol az LMBTQ vendégeket és szeretteiket is szívesen látják.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb