Színes

Elutasított örökbefogadás ébresztette rá Elton Johnt, hogy apa szeretne lenni

Elton John és David Furnish a 2019-es cannes-i filmfesztiválon / fotó: ARP

 

Sir Elton John a napokban nyílt meg azzal kapcsolatban, hogy 2009-ben a férjével elutasították őket az örökbefogadásnál, méghozzá azért, mert azonos nemű párok, adta hírül az Advocate. Az énekes Dua Lipa új podcast sorozatában, a Dua Lipa: At Your Service-ben beszélt az esetről, ami ráébresztette a párt, hogy még elszántabban szeretnének családot alapítani.

Az életre szóló változást jelentő, ám szívszorító utazás során egy ukrajnai árvaházban tettek látogatást, és erről az énekes így mesélt: „Órákon át hordoztam a karomban azt a kisfiút, majd egy sajtótájékoztatót is tartottunk, és ott megkérdezték, hogy gondolkodunk-e azon, hogy örökbe fogadjuk.” A sajtótájékoztatón elhangzottak természetesen azonnal bejárták a világot, és a közösségi médiában már úgy tálalták a hírt, hogy Elton John két gyermeket is örökbe akar fogadni.

Azonban az eset nem ért ilyen jó véget, ugyanis az árvaházban tudomásukra adták, hogy meleg párként nem fogadhatnak örökbe gyermeket. Az énekes férje, David Furnish ekkor kérdezte meg Eltont, hogy valóban szeretné-e, ha együtt adoptálnának egy gyermeket. Elton John elmondása szerint ő mindaddig ellenkezett, de a találkozás ezzel az árva kisfiúval, Levvel mindent megváltoztatott.

A sors aztán úgy akarta, hogy 2018-ban az énekes újra találkozhatott Levvel, méghozzá egy AIDS-elleni adománygyűjtő esemény során. Bár Elton még ekkor sem tudta örökbe fogadni Levet, de anyagi segítséget nyújtott neki, a testvérének és a nagymamájának, hogy elköltözzenek Makijivkából, mert a donyecki település már akkor konfliktus övezte területen volt.

Furnish a mai napig emlegeti, hogy a Levvel való találkozás mekkora hatással volt Eltonra: „Lev egy hatalmas ajándékot adott nekünk: az apaságot.” A pár még 2010-ben vált szülővé, amikor egy béranya segítségével megszületett első gyermekük, Zachary. Három évvel később aztán Elijah-val bővült a család, aki ugyanattól a béranyától született, mint Zachary. A múlt héten 75. születésnapját ünneplő énekes levelet írt a fiainak, amit a Time magazin közölt, és ebben úgy ír a fiúkról, mint az élete legbecsesebb értékeiről.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin