Kultúra

Elton John imádja a róla készült filmet

A Queen ihlette nagysikerű Bohém Rapszódia után hamarosan a mozikba kerül az Elton John életét bemutató film, a Rocketman Taron Egerton főszereplésével, akinek énektudásáról maga Elton is elismerően nyilatkozott.

A Rocketman legutóbbi előzetesében nem csupán újabb érdekes filmkockákat láthatunk, de hallhatjuk, hogyan is fogja énekelni Egerton Elton John egyik legendás dalát, a Tiny Dancert – írja a Pink News.

 

 

Az előkészületek során a producereknek fontos volt, hogy maga Elton John elégedett legyen a filmmel, ezért kíváncsiak voltak, mit szól a színészhez, aki alakítani fogja őt, és miután énekelni is hallotta a fiatal walesi színészt, a lehető legszebb dicsérettel illette:

Nem hiszem, hogy valaha hallottam volna bárkit is, aki jobban énekelte volna a dalaimat, mint Taron.

Az énekes-zeneszerző saját daláról elnevezett film Elton John életébe enged bepillantást attól a pillanattól kezdve, hogy elkezdődtek zenei tanulmányai, a Bernie Taupinnal lévő munkakapcsolatán keresztül egészen a világhírnévig.

Ennél azonban komolyabb vizekre is eveztek a film készítői, és olyan témákat is boncolgatnak, mint az énekes küzdelme a depresszióval, a kábítószerhasználattal és saját szexuális orientációjának felfedezése.

A film első előzetesét még októberben láthatták a rajongók, a külföldi premierre azonban már nem kell olyan sokat várni, hiszen a Rocketman Angliában május 24-én, az Egyesült Államokban pedig május 31-én kerül a mozikba.

 

Hihetőbb nem is lehetne az Elton John életéről szóló film első előzetese

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb