Színes

Eltilthatják a focistát, mert megvillantotta a farkát a pályán

 

Hosszú eltiltás várhat Raúl Bobadillára, miután annyira megörült a meccset eldöntő góljának, hogy megvillantotta a farkát a focipályán. A Bundesligában is játszó argentin csatár gólja az Asuncion javára döntötte el 3-2-re a Libertad elleni meccset.

Bobadilla a gól után a mezét letépve ünnepelt, miközben a nadrágját is lejjebb tolva rohant a társaihoz. A bíró ugyan nem vett észre semmit a helyszínen, de a közösségi médiában terjedő képek nem hagytak kétséget a villantás felől. Ezt ugyanakkor csak a felvételt kikockázva lehet kiszúrni.

 

 

Bár eddig nem kapott sem írásos panaszt, sem bírói jelzést a paraguayi futball-szövetség, hivatalból mégis vizsgálatot indítottak. A szövetség nevében Raul Prono jelezte, hogy információjuk csak az internetről és az újságokból van eddig, de ez már elég a vizsgálat megindításához. Az argentin csatárral már közölték, hogy három napja van fellebbezni. Bobadilla utólag megpróbálta elviccelni az esetet:

“Bánom az ünneplést. Remélem, a feleségem nem látta. Bár megnyugodhat, mert az egész az övé.”

 

Az angol The Sun napilap – ahol a videó is elérhető – megszavaztatta az esetről az olvasóit, akik 60 százaléka helyesnek érezné az eltiltást, mert a meccset gyerekek is láthatták.

 

 

Videó: Meztelenre vetkőzött és a trófeába dugta péniszét az ünneplő focista

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb