Hírek

Először lesz transznemű modell a Playboy címlapján

Hugh Hefner alapító-tulajdonos halála utáni első Playboy rögtön különleges lesz, hiszen most először szerepel majd transznemű nő a magazin címlapján. A The Wrap szerint a 26 éves Ines Rau korábban már szerepelt a Playboy egy különleges kiadásában, de ez lesz az első alkalom, hogy a címlapon is transznemű modell legyen.

 

 

Az utóbbi időszakban nem ez az első radikális újítás a Playboy történetében. Még Hugh Hefner halála előtt, majdnem napra pontosan két évvel ezelőtt jelentette be a magazin, hogy nem lesz több meztelen nő az újságban, mert az internetes pornó miatt az már senkinek sem újdonság.

A megújulás nem igazán vált be, végül Cooper Hefner, a Playboy-főnök fia jelentette be, hogy visszatérnek a meztelen női képekhez annyi különbséggel, hogy igyekeznek alkalmazkodni a nemi szerepek fejlődéséhez a modern társadalomban. A mostani döntés talán ennek a lépésnek is az eredménye.

 

A post shared by INES RAU (@supa_ines) on

A post shared by INES RAU (@supa_ines) on

DISNEY PRINCESS REALNESS. COME PLAY IN THE JUNGLE WITH ME

A post shared by INES RAU (@supa_ines) on

 

Ines Rau a magazin novemberi/decemberi számában szerepel majd. Rau a Playboy-nak mesélt arról, hogyan tanulta meg elfogadni önmagát:

“Rettegtem attól, hogy soha nem lesz párom, és hogy mindig furcsa szerzetként fognak rám nézni. Aztán lassan rájöttem, csak legyek az, aki vagyok. Az önmagaddal szembeni őszinteség és az igazsággal való szembenézés felszabadít, legyen szó identitásról, nemről, bármiről. Akik emiatt eltolnak maguktól, azokért nem kár. Ne csak mások szeressenek, te is szeresd önmagadat!”

Raut nem csak a divat érdekli, már aláírta egy könyvkiadó szerződését és filmszerepet is kapott. Mint elmondta, akciósztárként szeretne befutni, mert “nőnek lenni nem annyit jelent, hogy állandóan látványosan nőies az ember.”

 

(Index, GayStarNews)

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb