Hírek

Először láthatunk szivárványcsaládot a Nickelodeon műsorában

A Nickelodeon Double Dare című családi vetélkedőjében most először találkozhattak a nézők egy kétapukás családdal. Bryan és Liberty két fiúkkal jelentkeztek a játékba.

A család a „Dupla Apukák” csapatnéven került be a műsorba, amelyben ott volt a két apuka, Liberty és Bryan, valamint két kisfiúk, Oscar és Marcos, akiket hat éve fogadtak örökbe – írja az LGBTQ Nation.

A műsorvezet nagy szeretettel konferálta fel a csapatot, ahol kitért a foci és az egymás iránt érzett szeretetükre is, valamint arra, hogy végre dupla apukákat fogadhatnak a Double Dareműsorában.

A vetélkedő folyamán két csapat versenyez egymással és kvíz kérdésekre kell válaszolniuk. Ha valamelyik csapat nem tud válaszolni a kérdésre, akkor annak fizikai kihívás elé kell állnia, ami általában igazi piszkos munka, hiszen ételt, vizet és trutyit is tartalmazhat. 

Bár a műsor történetében valóban Liberty és Bryan családja az első LMBT reprezentáció, a Nickelodeon már korábban is nyitott az elfogadás és az egyenlősség felé. Ilyen volt például 2016-ban, amikor a The Loud Housecímű animációs sorozatban két apuka viccesen búcsút mondott fiának, aki egy barátjánál aludt. De nem feledkezhetünk meg az Avatar: Korra legendájárólsem, ahol egy fiatalabb, leszbikus párral találkozhattunk. 

Mindez azt mutatja, hogy a Nickelodeon felhasználva ismertségét és hírnevét, még láthatóbbá szeretné tenni az LMBT-közösséget és annak elfogadását. 

hirdetés
hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
hirdetés