Életmód

Először kapott főszerepet meleg pár mexikói sorozatban

Egy új sorozatnak sikerült történelmet írnia Mexikóban, hiszen a Together, the Heart is Never Wrong az első olyan telenovella, melyben egy fiatal meleg pár kapja a rivaldafényt.

A hétvégén debütált telenovella valójában egy testvérsorozatnak is felfogható, mely a My Husband Has More Family című sorozatból született, így a készítőknek nem kellett aggódniuk a nézettség és a rajongótábor miatt. Az emberek már ismerték korábbról és akár a szívükbe is zárhatták a jelenlegi főszereplőket – írja a Pink News.

 

 

A történet szerint a két tinédzser, Aristóteles ”Aris” Córcega és Cuauhtémoc ”Temo” López Mexikóvárosba költöznek, ahol mindketten elkezdik egyetemista éveiket. Diákéletük mellett a sorozat természetesen a két fiú kapcsolatára, a köztük lévő románcra szeretne összpontosítani, hiszen úgy látják, a mexikóiak világról vallott felfogásukra hatalmas hatást gyakorolnak a telenovellák.

Erről a főszereplőket alakító fiatal színészeknek, Emilio Osorio-nak és Joaquin Bondoninak is meg volt a véleménye, és ők úgy látják, ezzel a sorozattal bátoríthatják azokat az embereket, akik félnek elmondani másoknak vagy akár saját maguknak, hogy kik is ők valójában.

Previous post

Madonna inspirálta karrierjében és előbújásában Troye Sivant

Next post

Jelentkezz Te is önkéntesnek a Budapest Pride Felvonulásra!