Nyálcsorgató

Előkerült az angol olimpikon házi videója

Bár egy kisebb vagyont fizetett érte annak idején, évekkel később csak felbukkant a videó az interneten.

A lólengés kétszeres ezüstérmes olimpiai bajnoka, a 27 éves Louis Smith tudatosan építi a sport utáni karrierjét. Annyira szeret például énekelni, hogy 2008-ban még az X-Faktorba is bepróbálkozott, de leszerepelt a meghallgatáson. Akkor megfogadta, hogy többé csak a kocsiban vagy a zuhany alatt énekel. A sportkarrier utáni celebségre gyúr, igyekszik tévéképernyőre kerülni, ez a Szombat esti láz angol verziójában nagyon megy neki, partnerével meg is nyerték a tizedik évadot.

Ezzel egész szépen pozicionálta magát az anyukák kedvence kategóriába, a Twitteren büszkén kiírta, hogy a fiataloknak ő lett a példaképe. Aztán másnap előkerült a home videója. Egy futó kaland során a Skype-on barátkoztak egy nőismerősével, a lány pedig nem csak felvette Louis maszturbálását, de meg se állt vele egy celebvideókra specializálódott ügynökségig. Smith azonban a brazil tornászokkal ellentétben mélyen a zsebébe nyúlt és meg tudta állítani, hogy az internetre kikerüljön az alakítása. Eddig.

Szolgáljon mindenkinek tanulságul: amit egyszer felvettek, az előbb-utóbb úgyis az interneten landol. A felvételt megvásároló ügynökség a Twitteren dühöng, állításuk szerint feltörték a Dropbox-fiókjukat, és mások anyagaival együtt Smith videóját is lenyúlták.

Azt azért árulja el nekünk valaki, az hogy a csudában lehet, hogy az összes házi videós celeb egyikének se telik normális kamerás mobilra? Ezek valahogy mindig totál pixelesek. Ezért nem különösebben ajánljuk megtekintésre a mostanit sem, főleg úgy, hogy csak részleteket publikáltak eddig.

Az exhibicionista hajlamokkal azért szerencsénkre megáldott Smith több melegmagazinnak is levetkőzött már, de egyébként is szereti mutogatni magát, úgyhogy képekkel bőven szolgálunk a korábbi posztunkban. Vagy épp egy videóval a brit Szombat esti lázból.

 

https://www.youtube.com/watch?v=xiWC8MS7JF0

 

Jó, persze, aki 18 éves becsszóra elmúlt, és érdeklik a pixeles anyagok, az ITT megtalálja. De munkahelyen még véletlenül se kattintsunk, az oldal határozottan NSFW!

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb