Hírek

Élőben jegyezték el a BBC volt újságíróját

Andy West, aki korábban a BBC-nél dolgozott, de azt otthagyta, mikor a csatorna nyíltan kiállt egy homofób bokszoló mellett, most a Big Brotherben szerepel. A héten jutalomként meglátogatta a barátja, aki egy komoly kérdést tett fel neki.

west1_640x345_acf_cropped

A “fiúkérésre” egy romantikus vacsora után került sor. Andy West meghatódottan mondott igent párja, Ed kérdésére. “Szürke és öreg bébi”  – mondta Ed, miközben felhúzta a gyűrűt Andy ujjára. “Annyira szerencsés vagyok. Már korábban is tudtam, de most, hogy a Big Brotherben vagyok, biztos vagyok abban, nem élhetek nélküled” – válaszolta West.

Andy West akkor került hírekbe, amikor elkezdte kritizálni volt munkahelyét, a BBC-t, mivel az Tyson Furyt jelölte a BBC Sport ‘Egyéniség’ díjára. A csatorna annak ellenére tette ezt, hogy a bokszoló többször kijelentette, a homoszexualitás és a pedofília fogja elhozni az apokalipszist.

Fury emellett visszautasította azt, hogy homofób lenne, bár szerinte azzal, hogy dekriminalizálták a homoszexualitást, legalizálták a gyerekekkel való szexet is. West ekkor kijelentette, “a BBC engem és a többi LMBT embert sértett meg azzal, hogy azt az embert ünnepli, aki egy pedofilhoz hasonlít minket.” Amikor otthagyta a csatornát azt mondta, élete hibája volt ott dolgozni.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb