Hírek

Élő adásban kotyogta el a tévés, hogy a mellette ülő kollégája meleg

Az új-zélandi műsorvezető, Ryan Bridge nyilvánosan nem coming outolt, és ha tervezte is, hogy valaha megteszi, biztosan nem így képzelte.

A csütörtök reggeli hír- és beszélgetős műsor, a The AM Show ugyanúgy indult, mint a többi. Kollégáival, Mark Richardsonnal és Amanda Gillies-szel a stúdióban ültek, amikor Gillies megkérdezte Bridge-t, hogy gyűjt-e valamit.

„- Volt pasikat” – vágta rá gondolkozás nélkül a mellettük ülő Richardson, fel sem mérve, hogy a viccesnek szánt beszólás éppen élő adásban hangzik el. Érhető módon a váratlanul és élőben előbújtatott Bridge hirtelen köpnyi-nyelni nem tudott.

 

 

Később a műsor során Bridge és Richardson átbeszélték, ami történt, és Bridge azt is elmondta, miért nem beszélt nyilvánosan a szexualitásáról korábban.

“Ez nem olyasmi, amit titkolni próbáltam, ezt a barátaim és a családom már régóta tudja. Az ok, amiért ezt nem osztottam meg a nézőkkel, vagy a rádióműsorom hallgatóival, az az… Nem is tudom, ez csak nem annyira érdekes, nem? Ez csak rám tartozik, ez a magánéletem, és nem olyasmi, amit annyira meg akarnék osztani a világgal, de most már tudják, szóval ez van.”

A véletlenül előbújtatott műsorvezető megköszönte a bátorító üzeneteket, amiket a történtek után kapott, és arra kért mindenkit, ne hibáztassák Richardsont, aki bocsánatot kért:

“Három éve csinálom ezt, de ilyen rosszul még sohasem éreztem magam. Egy csomó mindent mondok a műsorban, és néha sajnos sikerül túllőni a célon. Azt szeretném mondani, hogy sajnálom. Főleg ezért, mert nagyon szeretlek, mint embert. Csupán poénkodni akartam veled egy vicces pillanatban, és ehhez vezetett. Rettenetesen sajnálom.”

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb