Hírek

Élő adásban esett le a drag queen szoknyája, csak épp nem volt rajta bugyi

Igazán drámaira sikeredett az édes-drága Courtney Act belépője a péntek esti showműsorban. A RuPaul’s Drag Race korábbi szereplője épp a Celebrity Big Brother villájába készült beköltözni. Azonban a bevonulásnál az elképzelhető legkínosabb baleset érte – a lépcsőn lefelé beleakadt a szoknyájába, ami leszakadt, Courtney Act pedig ott állt a maga pőre valójában. Bár a profi tévések azonnal kapcsoltak és kameraállást váltottak, az epizód azóta a hírügynökségek fotósainak köszönhetően bejárta a fél világot.

 

 

Hogy a helyzet tovább romoljon, amikor már beérkezett a hírességek közé, a szoknya megint leesett. Megpróbáltatás a javából. Szerencsére Courtney megőrizte a lélekjelenlétét – már amennyire ilyen szituációban meg lehet – és próbálta viccesen kezelni a helyzetet.

 

 

És ha már így történt, szó szerint a kulisszák mögé pillanthattak a nézők. Akit érdekelt, hogy hová rejtik a drag queenek a családi ékszereket, azok most megkapták a választ: ragasztószalaggal leszorítva mindent hátrafelé rögzítenek.

 

 

Courtney a RuPaul’s Drag Race hatodik évadában a három legjobb közé került, korábban pedig remek hangjával az Australian Idol tehetségkutatóban is indult.

 

 

(GayStarNews)

 

Previous post

Barberek kezei közé kerültem - Kipróbáltuk a Dandy the Barbert

Next post

Távolról sem tökéletes Tom Daley-ék házassága