Színes

Ellopták a szivárványzászlót a nyíltan meleg rocksztár házáról

Szezonja van a szivárványzászlók lopkodásának, és bár Novák Előd idén nyáron kifejezetten passzív, épp a napokban járta be a világot annak a rózsaszín pólós tolvajnak az esete, aki nem tudott megbirkózni a feladattal.

Szintén a biztonsági kamerák örökítették meg azt a férfit, aki viszont sikerrel járt, bár nyilván nem önmagában ezért került be a FOX13 tudósításába. A helyzet pikantériáját még csak nem is az adja, hogy hajnali fél háromkor vette erre a fáradtságot, hanem hogy pont egy nyíltan meleg híresség családi házát sikerült kifognia. Tyler Glenn, a Neon Trees frontembere alig pár napja fotózkodott szülei házának verandáján, ahol a kis méretű zászló is látható.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by tyler glenn (@tylerinacoma)

 

Ahogy az esetről nyilatkozó édesanyja, Deb Glenn elmondja, fél háromkor a biztonsági rendszer riasztására ébredtek:

„Most nagyot csalódtam a környékben, csak egy éve költöztünk ide. Nagyon támogatom az LMBT embereket, hogyan akarhatja ezt bárki elvenni a verandámról? Ezért tettem ki.”

 

Tyler Glenn csak a szülei miatt aggódott, és az Instagram oldalán azért osztotta meg a részleteket, hogy az emberek tudják, a mai napig történnek hasonló esetek. A rendőrség tájékoztatása szerint nem Glennék otthona volt az egyetlen célpont, azon az estén a környékről négy bejelentés is érkezett szivárványzászlók ellopásával kapcsolatban.

 

 

A 2005-ben alakult Neon Trees tagjai az Animal című számukkal a Billboard Music Awards-on elnyerték a legjobb alternatív dalnak járó díjat 2011-ben, frontemberük 2014-ben coming outolt a Rolling Stone magazin interjújában.

 

 

 

 

hirdetés
hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb